NLEN

Over Greenjobs

Het is de missie van Greenjobs om het bedrijfsleven future proof te maken. Greenjobs is onderdeel van The Sustainable Recruiter en samen zetten we ons met volle overtuiging in voor de transitie naar een economie die people, planet and profit proof is. We bieden met Greenjobs een platform aan om zo bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland.
Dit is wat we doen:

  • Organisaties met een duurzame mindset helpen groeien. Of je nou een grote multinational met een duurzame visie bent of zojuist een innovatieve, duurzame start-up bent begonnen, Greenjobs helpt je de geschikte like-minded professional te vinden;
  • Werkzoekenden helpen bij het vinden van een carrière met echte impact in plaats van een baan die de rekeningen betaalt. Greenjobs gelooft namelijk dat werk pas echt interessant en betekenisvol wordt als het bijdraagt aan een betere wereld.

 

Dit kun je van Greenjobs.nl verwachten:

 

Do it yourself

Greenjobs is een Do It Yourself - platform. Werkzoekenden kunnen een inlog aanvragen om te solliciteren en hun reacties gemakkelijk bijhouden. Voor werkgevers betekent DIY dat ze hun vacatures zelf plaatsen en beheren en sollicitaties gemakkelijk kunnen inzien. Binnenkort zullen we services aanbieden om dat uit handen te nemen en om je vacature extra onder de aandacht te brengen!  

Platform naar duurzame economie

De transitie naar de nieuwe en duurzame economie kan wat ons betreft niet snel genoeg gaan. Iedereen die wil bijdragen kan daarom van ons platform gebruikmaken. Als duurzame organisatie en als werkzoekende! Van circulaire scale-ups tot gevestigde groene energieleveranciers en fairtrade producten!

Easy to use

Wij houden van eenvoud en gemak. Net als jij.
Daarom hebben we Greenjobs zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor je ingericht.
Denk je dat het nog beter kan? Laat het ons weten! 

Greenjobs is gebouwd met de laatste SEO en recruitment technologie en is ook toegankelijk op je mobiel en tablet.

Waar mogelijk zullen we altijd blijven innoveren zodat jij verzekerd bent van de beste service.

Extra diensten

Bij Greenjobs bieden we onze gebruikers graag wat extra hulp. Onder ons bevinden zich zeer ervaren recruiters die in staat zijn op maat gemaakte recruitmentdiensten te leveren, zoal het uit handen nemen van de selectieprocedure. Vooraan staat dat zowel werkgevers als werkzoekende kandidaten beiden hun duurzame hart volgen. Onze sustainable recruiters helpen je bij het vinden van de ideale, duurzame match!

 

Daarnaast geeft Greenjobs werkgevers advies over contracten en verloning bij het aannemen van nieuwe werknemers. Het kan namelijk zijn dat je de juiste match hebt gevonden maar de kandidaat liever nog niet direct in dienst neemt. Daarom adviseren wij je graag over de mogelijkheden van onze verloningoplossingen, zoals die van payrolling en uitzenden.

 

Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close