NLEN

Over Greenjobs

Het is de missie van Greenjobs om het bedrijfsleven future proof te maken. Greenjobs is onderdeel van The Sustainable Recruiter en samen zetten we ons met volle overtuiging in voor de transitie naar een economie die people, planet en profit proof is. We bieden met Greenjobs een platform aan werkzoekenden en werkgevers om bij te dragen aan de verduurzaming van werkend Nederland.
Dit is wat we doen:

  • Organisaties met een duurzame mindset helpen groeien. Of je nou een grote multinational met een duurzame visie bent of zojuist een innovatieve, duurzame start-up bent begonnen, Greenjobs helpt je de geschikte like-minded professional te vinden;
  • Werkzoekenden helpen bij het vinden van een carrière met echte impact in plaats van een baan die de rekeningen betaalt. Greenjobs gelooft namelijk dat werk pas echt interessant en betekenisvol wordt als het bijdraagt aan een betere wereld. Uiteindelijk helpen we zo heel werkend Nederland aan een duurzame baan!

 

Dit kun je van Greenjobs.nl verwachten:

 

DIY & Vacature plaatsen

Greenjobs is een Do It Yourself - platform. Werkzoekenden kunnen zich inschrijven op onze vacaturebank om te solliciteren en hun geplaatste reacties gemakkelijk bij te houden. Ga hiervoor naar 'login werkzoekende' linksboven in je scherm!


Voor werkgevers heeft Greenjobs verschillende pakketten voor het plaatsen van vacatures. Er bestaan drie betaalde opties maar je kunt je vacatures ook kosteloos plaatsen. Laatstgenoemde optie is DIY. Met de betaalde pakketten krijgt een vacature veel meer online zichtbaarheid en service.
 

Meer info vacatures plaatsen

Platform voor een duurzame economie

De transitie naar de nieuwe en duurzame economie kan wat ons betreft niet snel genoeg gaan.
Iedereen die wilt bijdragen kan daarom van ons platform gebruikmaken. Als duurzame organisatie of als werkzoekende!
Van circulaire scale-ups tot gevestigde groene energieleveranciers en fairtrade producten.

 

 

Proud to be a B Corp

Greenjobs is een B Corp! We maken nu deel uit van een wereldwijde community van bedrijven die hun business gebruiken voor een betere toekomst. Samen zetten we ons in voor de transitie naar een economie waarbij doel en winst in evenwicht zijn en echt álle stakeholders van een bedrijf voordeel behalen, niet alleen de investeerders. Using Business as a Force for Good!

De B Corp Certification maakt van Greenjobs één van de weinige Nederlandse bedrijven die aan het hoogste niveau van maatschappelijke en milieunormen voldoet! Om een B Corp te worden, moesten we een zeer uitgebreide assessment invullen. Deze assessment meet niet alleen een bepaald product of service; het beoordeelt de algehele positieve impact van het bedrijf. Tot deze club mogen wij ons nu dus met trots rekenen.

Waarom wilden we een B Corp worden? Onze missie sluit perfect aan bij de waarden van deze community. Het doel van onze duurzame vacaturebank is namelijk heel werkend Nederland aan een duurzame en maatschappelijke baan helpen.

Extra diensten

Bij Greenjobs bieden we onze gebruikers graag wat extra hulp. Onder ons bevinden zich zeer ervaren recruiters die in staat zijn op maat gemaakte recruitmentdiensten te leveren, zoal het uit handen nemen van de selectieprocedure. Vooraan staat dat zowel werkgevers als werkzoekende kandidaten beiden hun duurzame hart volgen. Onze sustainable recruiters helpen je bij het vinden van de ideale, duurzame match!

 

 

 

Over Greenjobs
Het team
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close