NLEN

Het Greenjobs team

Het is de missie van Greenjobs om het bedrijfsleven future proof te maken. Met ons gratis platform willen we bijdragen aan de verduurzaming van Nederland.

Greenjobs zet zich dan ook met volle overtuiging in voor de transitie naar een economie die people, planet en profit proof is. 

Ons Team

Annemiek Nusmeijer - Owner

Annemiek heeft een master behaald in Politicologie, Internationale Betrekkingen, meer geleerd over sustainability aan de Business School Lausanne en een bachelor in Communicatie.
Naast haar betrokkenheid bij Greenjobs is ze actief met The Sustainable Recruiter. Voorheen was ze tien jaar in dienst bij internationale werver SThree, met als laatste functie Business Manager JP Gray.
Een doorgewinterde recruiter met passie voor duurzaamheid en een internationale mindset. Haar hond Mees is vaak op kantoor te vinden en is dan ook bestempeld als office dog van Greenjobs!

E-mail: annemiek@greenjobs.nl

 

Lisa Verhey - Accountmanager

Na haar bachelor Geschiedenis zat Lisa met de vraag wat ze nu echt wilde doen. 
In de afgelopen jaren heeft ze een eigen interesse ontwikkeld voor een duurzame levensstijl en het leek haar ideaal om in de duurzame sector te werken. 
Momenteel volgt ze de master Geschiedenis van de Internationale Betrekkingen waar ze hopelijk het thema duurzaamheid goed kan integreren. Nog even doorstuderen.. en dan echt aan de slag!
Lisa hoopt als accountmanager bij Greenjobs een steentje bij te dragen aan het leefbaar houden van onze planeet.

E-mail: lisa@greenjobs.nl
 

Puck van der Wiel- Stagiair Marketing & Communicatie

Na haar master Global Environmental Governance was het voor Puck heel duidelijk wat ze wilde doen, maar waar was nog een beetje de vraag? Duurzaamheid, biodiversiteit en dierenrechten zijn al jarenlang haar grootste passies en bij Greenjobs wil ze voor deze (en meer!) onderwerpen een extra grote impact maken. Als Marketing en Communicatie stagiair hoopt ze ontzettend veel te leren, een Social Media tijger te worden en de eerste stappen te zetten op haar pad om professioneel probleemoplosser te worden.

E-mail: puck@greenjobs.nl

 

Associates

En dan zjin daar onze gelijkgestemde associates. Professionals met ervaring in de duurzame sector. Zij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en futureproof te worden! Net als wij zijn zij gepassioneerd over duurzame business development via het people, planet en profit principe!

Sjoukje Bonekamp - Loopbaancoach 

Denken in mogelijkheden, ervaren door te doen en jezelf regelamatig een beetje stretchen, dat is Sjoukjes instelling. Als coach staat ze bekend als iemand die zelfvetrouwen vergroot, focus geeft en tot actie aanzet. Het geeft haar energie wanneer mensen hun eigen waarde (her)vinden en daarmee ervaren dat er veel meer mogelijk is dan ze in eerste instantie dachten. Dat Sjoukje via Greenjobs kan bijdragen aan een duurzame mindset vindt ze heel waardevol. Als carrièrecoach heeft ze ruime ervaring opgedaan in de gezonheidszorg en het bedrijfsleven voordat ze de stap heeft gezet naar volleding ondernemerschap. Sjoukje heeft al veel mensen via Greenjobs geholpen en heb je ook interesse in loopbaancoaching? Klik dan hier.

Join!

Wil je ook partner worden en ons team komen versterken? Laat het ons weten! We zijn altijd op zoek naar ondernemend talent met passie voor duurzaamheid. Mail ons vooral op info@greenjobs.nl of bel eens naar 020-765 1323!

Over Greenjobs
Het team
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close