Over Ons

Het is de missie van Greenjobs om het bedrijfsleven Future Proof te maken. Met ons gratis platform willen we bijdragen aan de verduurzaming van Nederland.

Greenjobs zet zich dan ook met volle overtuiging in voor de transitie naar een economie die People, Planet and Profit Proof is. 

Ons Team

Annemiek Nusmeijer - Owner

Annemiek heeft een Master behaald in Politicologie, Internationale Betrekkingen en een Bachelor in Communicatie.
Naast haar betrokkenheid bij Greenjobs.nl is ze actief met The Sustainable Recruiter en is ze voorheen tien jaar in dienst geweest bij SThree met als laatste functie Business Manager JP Gray.
Een doorgewinterde recruiter met passie voor duurzaamheid en een internationale mindset. Haar hond Mees is vaak op kantoor te vinden en is dan ook bestempeld als office dog van Greenjobs.

E-mail: annemiek@greenjobs.nl
Telefoon: 020-765 1323

Lisa Verhey - Stagiaire Marketing & Communicatie

Na haar bachelors Theaterwetenschap en Geschiedenis zat Lisa met de vraag wat ze nu echt wilde doen.  In de afgelopen jaren heeft ze een eigen interesse ontwikkeld voor een duurzame levensstijl en het leek haar ideaal om in de duurzame sector te werken.  Lisa hoopt met haar nieuwe stagefunctie Marketing & Communicatie bij Greenjobs een steentje bij te dragen aan het leefbaar houden van onze planeet.

 

 

 

Katja Wolleswinkel - Stagiaire Marketing & Communicatie

Momenteel volgt Katja de opleiding Marketing & Communicatie in Almere. Hiervoor was zij opzoek naar een uitdagende stage. Bij Greenjobs houdt ze zich bezig met de social media, zoals Instagram, Twitter, Facebook en LinkenIn. Dat Greenjobs zoveel bezig is met duurzaamheid maakt het stage lopen nóg leuker voor Katja.  In haar vrije tijd houdt Katja zich bezig met het bakken van taarten en ander lekkers! Heb je een taart nodig voor een bijzondere gelegendheid? Klik dan hier!  

 

 

 

Associates

En dan is daar nog het Greenjobs Netwerk. Experts met ervaring en titels op elk gebied van duurzaamheid. Met plezier pakken ze elke vraag of uitdaging aan om te zorgen dat jouw organisatie future-proof wordt en blijft. Zij hebben, net als wij, passie voor het ontwikkelen van business op basis van People, Planet en Profit. Daarom is het een genot om met ze samen te werken.

Sjoukje Bonekamp - Loopbaancoach 

Denken in mogelijkheden, ervaren door te doen en jezelf regelamatig een beetje stretchen, dat is Sjoukjes instelling. Als coach staat ze bekend als iemand die zelfvetrouwen vergroot, focus geeft en tot actie aanzet. Het geeft haar energie wanneer mensen hun eigen waarde (her)vinden en daarmee ervaren dat er veel meer mogelijk is dan ze in eerste instantie dachten. Dat Sjoukje via Greenjobs kan bijdragen aan een duurzame mindset vindt ze heel waardevol. Als carrièrecoach heeft ze ruime ervaring opgedaan in de gezonheidszorg en het bedrijfsleven voordat ze de stap heeft gezet naar volleding ondernemerschap.

Sjoukje heeft al veel mensen via Greenjobs geholpen en heb je ook interesse in loopbaancoaching? Klik dan hier.

 

Join!

Wil je ook partner worden en ons team komen versterken? Laat het ons weten! We zijn altijd op zoek naar ondernemend talent met passie voor duurzaamheid. Mail ons vooral op info@greenjobs.nl of bel eens naar 020-765 1323!

Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close