NLEN
Vacatures Zoeken

Accountmanager - Adviseur Smart Building

Functie omschrijving

Je baan
In deze specialistische buitendienst functie ben je verantwoordelijk voor het bedenken van de beste duurzame oplossingen voor onze klanten. Als expert op het gebied van Smart Building en Gebouw Beheer Systeem (GBS) ben je het eerste aanspreekpunt voor interne en externe klanten in de regio over duurzame oplossingen. Je brengt dit actief onder de aandacht bij onze klanten en je adviseert klanten over de diverse concepten en mogelijkheden. Je herkent commerciële kansen en pakt deze direct op. Je kunt zelfstandig complexe en technische advies- en offertetrajecten opstellen en presenteren. Je bent in staat om project processen te doorgronden en een vertaling te maken naar de toegevoegde waarde van Technische Unie. Je richt je voornamelijk op controllers, sensoren, koeling, ventilatie en management software.

Je begeleidt en adviseert klanten over de mogelijke oplossingen. Je deelt actief je kennis en zorgt op inspirerende wijze voor het verhogen van het kennisniveau bij de collega’s in jouw regio. Je hebt regelmatig overleg met hen door bezoeken, skype vergaderen en het verzorgen van interne opleidingen en trainingen. Daarnaast heb je regelmatig contact met de afdeling inkoop van Technische Unie en de technische professionals bij leveranciers. Je bent een prettige en stevige gesprekspartner, die anderen kan meenemen in het technische advies en de gekozen oplossing.

Functie eisen

Je profiel
• Je hebt hbo werk- en denkniveau;
• Kennis van besturingstechniek in gebouwen;
• Een aantal jaren ervaring met duurzame producten en concepten (bijvoorbeeld bij een advies- of ingenieursbureau);
• Je bent resultaatgericht, ondernemend en klantgericht;
• Je bent communicatief sterk en kunt je kennis goed overbrengen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden
Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 28 + 12 verlofdagen, een lease auto winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten. Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Technische Unie “de Mogelijkmakers”
Maak het mogelijk bij Technische Unie! Je hebt vast wel eens onze groene vrachtwagens zien rijden. We rijden namelijk door heel Nederland. Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland en daar zijn we best trots op. Door samen hard te werken en continu te ontwikkelen en te vernieuwen kunnen we zo succesvol zijn en blijven. Met opgestroopte mouwen en een glimlach staan wij elke dag klaar.

Van zonnepanelen, warmtepompen en cv-ketels tot kabels, ledverlichting, kranen en douchewanden: je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Want Technische Unie is een groothandel die installatiematerialen levert aan bijvoorbeeld installatiebedrijven en monteurs, maar ook aan retail en industrie. Met ruim twee miljoen artikelen van meer dan 700 leveranciers is Technische Unie de grootste technische groothandel van Nederland. De partner voor de levering van installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, sanitair, verwarming en klimaattechniek.

Interesse in deze functie?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Herman Berghuis (Manager Productgroep) te bereiken op 020- 545 0386.

Locatie

Nederland

Opdrachtgever

Technische Unie BV

Publicatiedatum

12.08.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Full-time
Baancategorie
  • Advies - Consultancy
  • Duurzame energie - Energie transitie
Over Greenjobs
Het team
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close