NLEN
Vacatures Zoeken

Accountmanager Zon

Functie omschrijving

Als Accountmanager Solar zorg jij voor tevreden partners in de zonne-energiebranche en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van een van de snelst groeiende accounts binnen Guidion. Allereerst zorg je voor het draaiende houden van de operatie; je bent verantwoordelijk voor meerdere installatie teams. Hierbij is het aan jou om te zorgen voor een hoge tevredenheid van de installatie teams, maar ook van de partners van Guidion en de eindklanten. Je zorg dan tevens voor de juiste marge van de dienstverlening die Guidion verricht. Daarnaast houdt je je bezig met interne zaken, zoals optimalisatie van werkprocessen, samenwerking met logistiek, finance, technische dienst en de servicedesk. Je hebt daarnaast veel partner contact. Zo heb je wekelijks operationeel overleg met de partner waarin je de voortgang van de planning van zonnepaneelinstallaties bespreekt en vooruitblikt, ben je betrokken bij contractonderhandelingen voor nieuwe projecten en stel je conceptfacturen op.

Functie eisen

Jij bent iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat. Iemand die communicatief vaardig is om jouw partner(s) en de interne organisatie een gedegen gesprekspartner te kunnen bieden. Jij zet je schouders er direct onder en weet van aanpakken. Niet voor alles is een mannetje en jij bent er dan ook niet vies van zelf wel eens een klusje op te knappen. Je bent flexibel en kan goed overzicht behouden in de dynamische omgeving van het team en van Guidion. Op een enthousiaste en inspirerende manier weet je het beste uit het team te halen, zodat de dagelijkse KPI's consistent worden gehaald.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een hele dynamische omgeving door het snel groeiende team op kantoor en de technische ontwikkelingen in de zonnepanelenmarkt. Je werkt samen met kleine installatiebedrijven en het team op kantoor waarbij persoonlijke betrokkenheid erg belangrijk is. Guidion stimuleert bovendien jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en je krijgt dan ook volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Bij Guidion heerst een informele sfeer, waarbij natuurlijk ook ruimte is voor de nodige ontspanning, je dagelijks geniet van onze volledig verzorgde lunch, de wekelijkse (thema)borrels en natuurlijk hét Zomer- en Winterfeest. Kun jij niet wachten om met jouw kwaliteiten ervoor te zorgen dat elke zonnepaneleninstallatie succesvol wordt uitgevoerd, solliciteer dan nu!

Bedrijfsprofiel

Guidion helpt klanten in en om het huis met verschillende services. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de installatie van internet of het installeren van zonnepanelen. Dit doen in opdracht van meerdere partners en internationaal. Wij werken daarin samen met technische experts. Bij Guidion op kantoor zorgen we ervoor dat de experts zorgeloos de weg op kunnen. Hierdoor leveren zij klanten thuis hele goede service. Ons doel is om van ieder bezoek van onze experts, een Geluksmoment voor de klant te maken.

Interesse in deze functie?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan via de button op deze site.

Locatie

Amsterdam

Opdrachtgever

Guidion

Publicatiedatum

03.09.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Full-time
Duurzaamheidscategorie
  • Duurzame energie - Energie transitie
  • Klimaat - Milieu
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close