NLEN
Vacatures Zoeken

Adviseur Omgevingsmanagement

Functie omschrijving

Je bent een hands-on specialist omgevingsmanagement die binnen het vakgebied communicatie gespecialiseerd is in het toegankelijk maken van (complexe) informatie voor diverse doelgroepen. Je ondersteunt de projectmanagers en directie op elk niveau met vraagstukken op het gebied van omgevingscommunicatie; van positionering tot plan en van planning tot het resultaat in de praktijk, primair voor de ontwikkeling van zonneparken.

Je bent een teamspeler, die goed zelfstandig kan werken en weet prioriteiten te stellen op basis van de waarden en doelen van onze organisatie. Je rondt je projecten en/of taken zelf af en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent stressbestendig en besluitvaardig.

Functie eisen

Jij:
 • Hebt een relevante HBO- of WO opleiding bijvoorbeeld op het gebied van communicatiewetenschappen;
 • Hebt minimaal 3 jaar ervaring met communicatie en omgevingsmanagement rond complexe projecten bij of samen met overheden;
 • Hebt een goed gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen op lokaal, regionaal en nationaal niveau;
 • Beschikt over een goed analytisch vermogen en bent in staat om kernachtig en helder te rapporteren;
 • Kunt strategisch denken;
 • Hebt een uitstekende antenne voor ‘wat er leeft onder de mensen’ en zeer goede contactuele eigenschappen: m.a.w. je bent instaat om je in te leven in ‘de andere partij’ en kunt daarmee om gaan;
 • Staat verbaal en schriftelijk stevig in de schoenen en kunt vlot formuleren;
 • Hebt een zakelijk denkkader, bent resultaatgericht en hebt een lange adem;
 • Kunt goed omgaan met weerstand;
 • Hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;

Kennis en ervaring op het gebied van grote projecten in de openbare ruimte is een pré.

Bedrijfsprofiel

Pure Energie levert 100% groene stroom uit eigen windmolens en zonnepanelen. We leveren nooit meer dan we zelf duurzaam opwekken, dus onze klanten zijn gegarandeerd van écht groene stroom. We zijn al 6 x op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland, door o.a. de Consumentenbond, Greenpeace en Natuur&Milieu. 90% van onze winst investeren we in nieuwe, groene energieprojecten. De overige 10% gaat naar het goede doel. Met zo’n 60 medewerkers werken we elke dag aan meer duurzaamheid in Nederland. We investeren daarbij ook in een duurzame samenleving: als medewerker mag je 40 uur per jaar besteden aan vrijwilligerswerk.

Interesse in deze functie?

Heb jij interesse in deze functie? Solliciteer dan snel via de "solliciteer" button. Voor vragen kan je bellen met Michel Arninkhof. Hij is bereikbaar op 053 434 1200.

Locatie

Enschede

Opdrachtgever

Pure Energie

Publicatiedatum

15.04.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
 • Full-time
Duurzaamheidscategorie
 • Duurzame energie - Energie transitie
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close