NLEN
Vacatures Zoeken

Beleidsadviseur circulaire economie (28-32 uur)

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

Als beleidsadviseur circulaire economie werk je bij de afdeling Ruimte. Samen met 29 collega’s zorg je voor visie, beleid en processturing met als doel een goed functionerende fysieke leefomgeving. De afdeling bestaat uit drie teams. De functie is onderdeel van het team milieu, energietransitie, economische zaken, recreatie en toerisme, verkeer en planeconomie.

Belangrijke rol grondstoffenbeleid
De afgelopen jaren is de inzameling, recycling en verwerking van grondstoffen en restafval geprofessionaliseerd en is het bestaande beleid (omgekeerd inzamelen) grotendeels uitgevoerd.

Als beleidsadviseur circulaire economie heb je een belangrijke rol om samen met partners het nieuwe grondstoffenbeleid uit te rollen: een kans om te komen tot verdere winning van schone grondstoffen en een reductie van restafval.

Ook houd jij je bezig met het adviseren van het team Ruimte als het gaat om diverse projecten.

Je vindt het leuk om als projectleider mensen en partijen te verbinden en gestelde doelen en resultaten te bereiken. Je stuurt verbonden partijen en projecten aan en je fungeert als adviseur voor het bestuur en de organisatie. Je verkent samen met nog vier collega’s of Soest kan aansluiten bij de Global Goals.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

Je wilt heel graag een belangrijke bijdrage leveren aan de circulaire economie en je maakt dit hip en boeiend. Je gaat voor resultaat en hebt juridische basiskennis over contractmanagement. Ook heb je geen problemen met het aansturen en motiveren van stakeholders. Je kan projecten begeleiden en je voelt je daar ook verantwoordelijk voor. Je durft innovatief, zelfstandig en buiten de kaders te denken. Je benadert je werk met enthousiasme en een brede blik. Eén van je talenten is dat je kansen ziet, mensen enthousiasmeert en mobiliseert om gezamenlijk resultaten te boeken.

Je hebt een hbo werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring met grondstoffenbeleid en circulariteit en affiniteit met de Omgevingswet en de energietransitie. Bij voorkeur heb je ervaring met een gemeentelijke organisatie, het ondersteunen van het gemeentebestuur en adviseren bij de P&C cyclus.

Heb jij durf en drive?

Durf jij van de gebaande paden af te wijken en nieuwe initiatieven te ontwikkelen? Overzie jij het speelveld van circulariteit en wil je daar hard mee aan de slag? Heb je durf en drive om je samen met je collega’s op nieuw terrein te begeven? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod

Een leuke, boeiende baan in een inspirerende organisatie. Je krijgt volop ontwikkelmogelijkheden en kansen om jouw talenten optimaal in te zetten. Deze functie hoort bij het generieke functieprofiel van beleidsadviseur A en is gekoppeld aan functieschaal 10A. Het salaris bedraagt maximaal € 4.689 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke aanstelling voor één jaar waarbij na dit jaar in de regel bij goed functioneren, een goede beoordeling en ongewijzigde omstandigheden, de tijdelijke aanstelling wordt omgezet naar een vaste aanstelling.

Verder ontvang je naast het salaris ook een vrij besteedbaar budget: het Individueel Keuzebudget (IKB). Dit is 17,05 % over je salaris. Met het IKB beschik je over keuzevrijheid en eigen zeggenschap over deze financiële ruimte. Je kunt hiermee keuzes maken die passen bij jouw levensfase, persoonlijke wensen en doelen.

Daarnaast bieden we een eigentijds pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, betaald ouderschapsverlof, het kopen en verkopen van verlofuren, flexibele arbeidsvoorwaarden, bedrijfsfitness en tegemoetkoming in reiskosten woon-werkverkeer.

Bedrijfsprofiel

De organisatie

De gemeente Soest is een dynamische gemeente die van de gebaande paden durft af te wijken.

De organisatie is open, gericht op ontwikkeling en telt 230 medewerkers.

We streven continu naar verbetering met slagvaardigheid, vernieuwing en eigen verantwoordelijkheid als uitgangspunten. Die instelling vragen wij ook van onze medewerkers en daarom zoeken wij bij nieuwe collega's vooral naar twee dingen: durf en drive.

Interesse in deze functie?

Hoe kun je reageren?

Stuur je brief met CV uiterlijk 30 oktober 2019 onder vermelding van vacaturenummer 19-28 via onderstaande solliciteer button. Je kunt je brief richten aan Carine Vollebregt, HR-adviseur.

Als wij verder willen kennismaken met jou nodigen we je uit voor een gesprek op 7 november. Wil je hier alvast rekening mee houden?

Meer informatie?

Met vragen over het sollicitatieproces kun je terecht bij Carla Westeneng (recruiter) via (035) 60 93 033. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, dan kun je bellen naar Leontine Kok (teamleider Ruimte) via 06 – 51 51 70 20 of Hans Sluizeman (afdelingshoofd Ruimte) te bereiken via het telefoonnummer (035) 60 93 4 11.

Locatie

Soest

Opdrachtgever

Gemeente Soest

Publicatiedatum

10.10.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Part-time
Baancategorie
  • Advies - Consultancy
  • Maatschappelijk
  • Overheid - Stichting - Non-profit
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close