NLEN
Vacatures Zoeken

Business Controller

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar iemand die kan rekenen én op wie we kunnen rekenen! Als Business Controller ben jij verantwoordelijk voor onze complete fiënanciële huishouding. Je zorgt ervoor dat onze administratie op orde is en bewaakt onze cashflow prognose als een bloedhond. Want we zijn altijd in voor een verrassing, maar niet voor een fiënanciële. Je gaat ons KPI dashboard verder ontwillen en zorgt ervoor dat we hier allemaal van op de hoogte zijn.

Je werkt samen met onze fiënanciële admin man en zorgt dat alles goed geboekt wordt. Jullie zorgen samen voor de jaarafsluiting en maken de jaarrekekening op. Je bent altijd op zoek naar verbetering – hoe kunnen we de boel verder automatiseren en optimaliseren? Jij biedt support aan onze sales-, marketing- en supplyteams en helpt hen de juiste budgetten op te stellen en te bewaken.

Welke eigenschappen je voor deze functie in je portefeuille moet hebben? Je bent een aanpakker die snapt wat een klein bedrijf nodig heeft om snel te groeien. Je houdt het overzicht en kunt voorspellen wat onze fi nanciën gaan doen. Bij voorkeur niet op basis van je glazen bol, maar op basis van harde cijfers. Met die prognoses voorzie jij het management van advies en help je alle teams bij het vaststellen van budgetten. Je bent goed met cijfertjes en als het even kan ook met mensen. Je werkt gestructureerd maar als de fi nanciële nood hoog is, kun je ook snel schakelen. Onze kernwaarden transparant, revolutionair, onconventioneel, ruimdenkend en bewust zitten je in het bloed.

Functie eisen

  • Je bent minimaal 20 uur per week freelance of vast inzetbaar
  • Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent een Excel wizard en hebt ervaring met Exact Handel Online en EDI
  • Je hebt minimaal een jaar werkervaring in een vergelijkbare functie

Arbeidsvoorwaarden

Wij leggen je in de (katoenen) watten. Werken voor Yoni dreigt bijzonder leuk te worden. In ons kantoor in de Amsterdamse Impact Hub leggen wij je in de watten met goede ko e, chocola en natuurlijk onbeperkt tampons en maandverband. In ons kleine team gaan we verantwoordelijk om met onze gezondheid, elkaar en de wereld om ons heen. Maar soms kiezen we er ook heel bewust voor om onverantwoordelijk te zijn. We noemen dat donderdagmiddagborrel.

Bedrijfsprofiel

Yoni vindt dat elke vrouw het recht heeft om te weten waar haar tampons, maandverband en inlegkruisjes van zijn gemaakt. Daarom geven wij onze ingrediënten bloot op het doosje. Dat klinkt normaal, maar is eigenlijk heel speciaal. Want veel grote merken vertellen niet wat er in hun intieme producten zit. De vagina is sterk absorberend. Daarom kiezen wij voor biologisch katoen. Geen plastic, geen parfum, geen poespas. We willen het taboe op menstruatie doorbreken door er open en bloot over te praten.

Interesse in deze functie?

Stuur jouw cv en motivatiebrief vóór 1 januari via de link hieronder.

Locatie

Amsterdam

Opdrachtgever

Yoni

Publicatiedatum

20.12.2018

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Part-time
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Blogs & Infographics
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close