NLEN
Vacatures Zoeken

Business Developer Elektrisch Rijden

Functie omschrijving

We zijn een energieleverancier met een bijzondere missie: de energiemarkt eerlijker, transparanter en duurzamer maken. Sinds vorig jaar bieden we ook diensten aan op het gebied van elektrisch rijden in de Elektrisch Vervoer (EV) markt. Om onze groei en impact voort te zetten en waar mogelijk te versnellen zijn we op zoek naar een Business Developer om het totaalpakket van Vandebron elektrisch rijden - bestaande uit een laadpas, app, laadpaal en slim laden - verder vorm te geven, en aan te bieden aan bedrijven, autodealers en leasemaatschappijen. Je acquireert op zelfstandige basis nieuwe B2B partners en zorgt voor een passende propositie, en een goede relatie. Als Business Developer ben je daarom ook veel op pad om externe partijen verspreid in Nederland te bezoeken.

Wat ga je doen?

 • Je stelt een acquisitieplan op voor het acquireren van nieuwe business partners, en past dit plan proactief toe in de markt. Dit doe je in nauwe samenwerking met het team, maar jij bent verantwoordelijk.
 • Je neemt zelf het initiatief over nieuwe proposities waarin we de laadpas, app, laadpaal en slim laden kunnen aanbieden aan externe partijen. Hierin ben je een echte sparringpartner voor de Head of EV.
 • Je acquireert en contracteert op zelfstandige basis nieuwe bedrijven, autodealers en leasebedrijven door het aanbieden van het totaalpakket voor elektrisch rijden van Vandebron.
 • Je vormt en onderhoudt een goede relatie met de samenwerkingspartners en klanten en hebt regelmatig contact om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen bij de desbetreffende partner en om verlengingen te bewerkstelligen.
 • Je bent verantwoordelijk voor de gehele deal tot en met het sluiten van een contract. Voor de operationele processen, en onboarding van grotere partners werk je nauw samen met de operationeel specialist en product developer binnen het team.

Functie eisen

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding bij voorkeur in een commerciële richting.
 • Je hebt 2-3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie, idealiter in de zakelijke markt.
 • Je hebt een ondernemende houding en toont daadkracht in het afronden van deals.
 • Je staat communicatief en sociaal je mannetje / vrouwtje en bent in staat om verschillende soorten mensen en organisaties aan je te binden en een relatie mee op te bouwen.
 • Je bent enthousiast, zelfstandig en gedreven en wilt jezelf continu ontwikkelen.
 • Je voelt je thuis in een dynamische organisatie met ambitieuze groeitargets.
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de duurzame missie van Vandebron.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

We zijn een snelgroeiende scale-up waar je veel kunt leren en als je verantwoordelijkheid neemt, krijg je die ook. Wij zorgen daarbij voor een ambitieuze werksfeer, een lekkere bio lunch, verse koffie, een gezellige vrijdagmiddagborrel op ons dakterras, een marktconform salaris en natuurlijk de állerleukste collega’s. Kortom, een uitdagende commerciële functie waarmee je ook nog eens impact maakt.

Interesse in deze functie?

Klinkt dit als iets voor jou?

Solliciteer dan door ons te vertellen wie je bent, wat je doet en waarom jij wilt bijdragen aan onze missie.

Locatie

Amsterdam

Opdrachtgever

Vandebron

Publicatiedatum

05.09.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
 • Full-time
Duurzaamheidscategorie
 • Electrisch transport - EV
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close