NLEN
Vacatures Zoeken

Business Development Manager

Functie omschrijving

Jij kan aan de basis staan van het uitrollen en opschalen van onze innovatieve producten; Kindow verlegt nu de focus van productontwikkeling naar de verkoop en de realisatie van projecten. Als business development manager ga jij de verkoop en marketing verder professionaliseren. Je gaat Kindow van start-up naar scale-up brengen. Samen met mede-oprichter Sam bepaal je een hands-on sales strategie en ga je zorgen voor de groei van ons projectenportfolio. Verder ben je actief betrokken bij de marketing- en communicatie activiteiten van Kindow.

Functie eisen

Je wilt impact maken door jouw commerciële talent in te zetten voor slimme, duurzame oplossingen. Jij bent gedreven en gaat zelfverzekerd uitdagingen aan, daarbij ben je een aanpakker die graag dingen regelt en afmaakt. Jij bent extravert, positief en met jouw communicatieve vaardigheden onderhoud je gemakkelijk contact met partners, klanten en eindgebruikers. Je hebt minimaal HBO denkniveau en hebt bij voorkeur een commercieel-technische opleiding afgerond. Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

De kans om het verschil te maken; veel vrijheid, invloed en groeimogelijkheden in een inspirerende werkomgeving. De functie is op fulltime basis met een salaris dat bij jou past.

Bedrijfsprofiel

Daglicht is essentieel voor een prettige, gezonde en productieve werkomgeving! Daarom ontwikkelt Kindow intelligente zon- en daglichtregeling, waarmee we het comfort van gebouwen verbeteren en direct ook de energie-efficiëntie. Onze impact? 20% besparing op het totale energieverbruik voor koeling, verwarming en verlichting, berekend door de TU Eindhoven.

In 2016 is Kindow opgericht als Yes!Delft start-up. Binnen twee jaar zijn wij van concept, via productontwikkeling naar de oplevering van vooruitstrevende projecten gegaan, inmiddels hebben we ruim 1000m2 innovatieve zon- en daglichtsystemen opgeleverd. Dit alles d.m.v. een succesvolle crowdfunding campagne en professionele investeerders, maar vooral door ons gedreven team.

Interesse in deze functie?

Solliciteer nu! Groet, Sam Kin

Locatie

Delft

Opdrachtgever

Kindow

Publicatiedatum

07.06.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Full-time
Duurzaamheidscategorie
  • Duurzame energie - Energie transitie
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close