NLEN
Vacatures Zoeken

Campagnemanager duurzaamheid

Functie omschrijving

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor klantgerichte campagnes en je gaat aan de slag met het ontwikkelen en uitvoeren van een tactisch en operationeel marketingplan gericht op duurzaamheid. Dit betekent proactief communiceren over trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, MVO en circulariteit. Je komt met eigen initiatieven en vertaalt dit moeiteloos door naar klantproposities. Daarnaast ben je nauw betrokken bij events en het opzetten en begeleiden van onze inspiratiecentra.

In de rol van Product Owner stuur je het marketingcommunicatie scrumteam aan en ben je verantwoordelijk voor het teamresultaat, de impact van de campagnes en de Product Backlog. Deadlines bewaken is jouw tweede natuur en als geen ander weet je hoe je continu de impact van marketingcampagnes vergroot. Op basis van analyses, tests en evaluaties doe jij voorstellen ter verbetering van de campagnes, om zo de doelstellingen te behalen. Je hebt passie voor het vak: je bent een gedreven marketeer die voorop loopt en energie krijgt van kennis delen met collega’s.

Je vormt een belangrijke verbindende factor tussen verkoop, inkoop en marketing intern en een grote groep externe stakeholders. Je bent onderdeel van een groot team van marketing professionals en rapporteert aan de teamleider campagnes & online marketing.

Functie eisen

Wat breng je mee
• Je hebt een hbo of wo opleiding afgerond en minimaal 3 jaar relevante werkervaring
• Je bent resultaatgericht, sterk in plannen en organiseren en bent proactief
• Je hebt een sterke en prettige persoonlijkheid, bent flexibel en kunt stakeholders meenemen in complexe omgevingen
• Je bent bekend met agile werken in de rol van Product Owner
• Je bent geïnteresseerd in innovaties omtrent duurzaamheid en kunt dit goed doorvertalen naar de behoefte van de klant

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden
Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 28 + 12 verlofdagen, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten. Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Technische Unie “de Mogelijkmakers”
Maak het mogelijk bij Technische Unie! Je hebt vast wel eens onze groene vrachtwagens zien rijden. We rijden namelijk door heel Nederland. Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland en daar zijn we best trots op. Door samen hard te werken en continu te ontwikkelen en te vernieuwen kunnen we zo succesvol zijn en blijven. Met opgestroopte mouwen en een glimlach staan wij elke dag klaar.

Van zonnepanelen, warmtepompen en cv-ketels tot kabels, ledverlichting, kranen en douchewanden: je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Want Technische Unie is een groothandel die installatiematerialen levert aan bijvoorbeeld installatiebedrijven en monteurs, maar ook aan retail en industrie. Met ruim twee miljoen artikelen van meer dan 700 leveranciers is Technische Unie de grootste technische groothandel van Nederland. De partner voor de levering van installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, sanitair, verwarming en klimaattechniek.

Interesse in deze functie?

Reageer via de 'Solliciteer' button hieronder en je wordt direct naar de juiste sollicitatiepagina door verwezen!

Locatie

Amstelveen

Opdrachtgever

Technische Unie BV

Publicatiedatum

03.09.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Full-time
Duurzaamheidscategorie
  • Duurzame energie - Energie transitie
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close