NLEN
Vacatures Zoeken

Community Activation

Functie omschrijving

Het WASTED beloningssysteem, waarbij lokale ondernemers kortingen op producten verstrekken aan de lokale gemeenschap, helpt bij het versterken van recycling gewoontes en het vormgeven van een circulaire recycling toekomst. Er zijn ruim 1000 huishoudens en 50 ondernemers bij het beloningssysteem betrokken. Deze zomer breidt WASTED uit, daarvoor is het van belang om zoveel mogelijk aandacht te trekken en in contact te komen met álle buurtbewoners in Noord. Om ons te helpen dit te faciliteren zijn we op zoek naar een:

Community Activation Stagiair(e)

Binnen de stage krijgt je de verantwoordelijkheid over een gevarieerd takenpakket en werk je, ter ondersteuning van ons team, mee aan dit groeiende project.

Functie eisen

Wij verwachten:

• Uitstekende Nederlandse communicatieve vaardigheden.

• Een positieve manier van omgang met mensen.

• Iemand die proactief is en een echte doorzetter.

• Het vermogen om zowel individueel als in teamverband te kunnen werken.

• Een grote belangstelling om bij te dragen aan de vorming van een nieuwe afval economie.

• Een relevante opleiding.

• 2-3 Dagen per week beschikbaar, voor minstens 3 maanden.

Arbeidsvoorwaarden

De stage in onbetaald. Je krijgt wel gratis lunch met het team.

Bedrijfsprofiel

WASTED is een project van CITIES Foundation, een organisatie gevestigd in Amsterdam. CITIES doet onderzoek naar sociale verandering en maatschappelijke betrokkenheid en probeert zo met lokale oplossingen te komen voor wereldwijde stedelijke problemen. De organisatie bestaat uit een enthousiaste groep urban-addicts, die streven naar een duurzame toekomst voor steden. Dat kunnen we niet alleen, de lokale gemeenschappen zijn onmisbaar in het proces van verandering.

Het WASTED-project laat zien dat oude gewoontes doorbroken kunnen worden, sociale relaties verbeterd kunnen worden en een bewuste samenleving op het gebied van afvalscheiding en milieuproblematiek haalbaar is. De betrokkenheid van de lokale gemeenschap en samenwerking met bewoners de basis van CITIES.

In samenwerking met de gemeente Amsterdam, Nedvang en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu werkt WASTED aan een cultuur waarin recycling en hergebruik van afval de norm is. Tegelijkertijd besteden we tijd en aandacht aan educatieve activiteiten en programma’s, omdat we geloven dat kennis essentieel is voor verandering.

Interesse in deze functie?

Geïnteresseerd? Schrijf ons! Stuur je motivatiebrief en CV via de solliciteerbutton.

Locatie

Amsterdam

Opdrachtgever

CITIES Foundation

Publicatiedatum

06.05.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Stage
Duurzaamheidscategorie
  • Social Enterprise
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close