NLEN
Vacatures Zoeken

DTP-er

Functie omschrijving

Dit ben jij, toch?
Als jij een kunststroming mocht beginnen, zou het het Perfectionisme heten. Je HOUDT van het bewerken van afbeeldingen. Een logo dat nét niet gecentreerd staat, een lijn op de verkeerde plek? Dat spot jij vanaf de andere kant van de oceaan. Jij kunt helemaal losgaan als je een design ziet dat volledig perfect in balans is. Jij bent Piet Mondriaan en Marie Kondo in één. Rommelig werk zullen we jou nooit op betrappen. Oh, en je bent leuk. Je bent op je best als je samen kunt werken in een – iets minder perfect - team. Met jouw ideeën en initiatieven help jij ons met onze missie de wereld te veroveren. Loop je ergens tegenaan? Nee joh! Jij denkt alleen in kansen en oplossingen. Vergeet die kunststroming. Jij gaat voortaan als superheld door het leven: de Positive Proactive Perfectionist. Maar misschien is het beter dat je zelf een nickname verzint. Jij bent immers de creatieveling.

Een dag in het leven van Doppers Creative DTPer
Een potje brainstormen met het creative team over een concept, pak jij dat abstracte campagne-idee en maakt er zó online en offline materialen van: brochures, presentaties, POS mock-ups, een powerpoint presentatie, Google ads, supersized billboard, en ga zo maar door. Afbeeldingen bewerken is jouw ding. En digitale ontwerpen en fotografie maak jij in no-time print(of internet)-ready. Je bent een allrounder. En je bent ook nog eens goed in jongleren met deadlines. Niet onbelangrijk, want je werkt niet alleen aan campagnematerialen. Jij houdt onze websites en webshops up-to-date, terwijl je tegelijkertijd zorgt dat alle interne en externe communicatie de juiste look & feel heeft. En ook al werk je aan heel verschillende projecten, het lukt je toch om alles in lijn te houden met onze visuele identiteit. Misschien dat jouw superheldennaam toch maar de ‘Consistent Creative’ moet zijn. Klinkt dit als een hele kluif? Gelukkig heb je onze designer en creative director als partners in design. En als het team het niet meer redt, zoek jij een externe partij (freelance designers of een productiestudio) en stuur jij deze aan. Daar draai jij je hand niet voor om!

Functie eisen

Kun jij deze uitdaging aan? Dit zou helpen:

  • 3+ jaar ervaring aan bureau- of klantzijde;
  • Extreem handig in Creative Cloud, Photoshop, Illustrator en InDesign. A basic knowledge of HTML would be a plus;
  • Zelfstandig en goed in prioriteren, zodat creatieve (en business) targets gehaald worden;
  • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal;
  • Oog voor detail. Maar dat was wel duidelijk, toch?

Benieuwd met wie je samenwerkt? Nou, bijvoorbeeld met Jessica, Bernice en Carolien. Zeg gerust even digitaal hallo. Vinden ze leuk.

Arbeidsvoorwaarden

What’s in it for you?
Ook al is onze fairchain koffie nog zo legendarisch, wij snappen ook wel dat er meer nodig is dan een fatsoenlijke shot cafeïne om jou te laten solliciteren. Wat is er dan wél zo bijzonder aan het werken bij Dopper? Allereerst heb je bij Dopper niet gewoon een baan, jouw werk heeft impact. Jij verandert iedere dag de wereld. En onze missie verbindt alle Dopper-collega's. Hoe verschillend we ook zijn. Kumbaya. Maar voordat je denkt dat we iedere ochtend zingen over schone oceanen en 160 uur per week strijden voor de goede zaak: dat doen we dus niet. Klinkt best aardig toch? Maar er is nog meer. Op dit moment groeit Dopper als een malle. En vooral internationaal. Dit is dé kans om aan boord te komen en ENORM veel te leren. Je hebt ook nog eens een opleidingsbudget om jezelf verder te ontwikkelen.

Natuurlijk vinden wij Dopper echt een great place to work. En dat is officieel: we staan in de lijst als ‘Great Place to Work 2019’! Niet overtuigd? Hier vind je 10 redenen waarom we het hier zo leuk vinden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsprofiel

Dopper is nothing less, yet so much more than a durable water bottle.
The Dopper is our answer to the demand for change. Every year, an average of 8 million metric tons of plastic is dumped into our oceans.
We want to turn this tide with one reusable water bottle that will prevent the use of many single-use bottles, and at the same time will promote
tap water as an environmentally friendly alternative to mineral water.
We think that changing the world is cool and that’s why we’ve put a lot of effort into developing products that are both sustainable and stylish.
Our bottle is a unique Dutch design, envisioned by Rinke van Remortel. It received an honorable mention during 2013’s Red Dot Design Award
and a silver Cradle2Cradle certificate. What’s more? 5% of our net turnover is donated to Dopper Foundation which invests in change-makers and solutions for the pollution that go beyond the bottle.

Interesse in deze functie?

Ga je solliciteren? Natuurlijk ga je dat. Zorg je er wel voor dat wij je sollicitatie uiterlijk 18 november ontvangen via https://jobs.dopper.com/creative-dtp-er/en/apply?

Locatie

Haarlem

Opdrachtgever

Dopper

Publicatiedatum

01.11.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Full-time
Baancategorie
  • Ecologie - Natuur
  • Food - Products - Fashion
  • Klimaat - Milieu
Over Greenjobs
Het team
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close