NLEN
Vacatures Zoeken

Elektromonteur

Functie omschrijving

Wat ga jij doen als onze nieuwe Elektromonteur?

Als onze nieuwe elektromonteur buitendienst ben jij verantwoordelijk voor de ‘uptime’ van ons netwerk van snelladers en draag je bij aan de optimale klantbeleving van klanten op onze stations in Nederland. Je bent verantwoordelijk voor (preventief) onderhoud en reparaties van de gehele technische installatie en snelladers. Daarnaast zullen ook de verlichting, zonnepanelen, camerasystemen en kleine reparaties aan het civiele werk tot je takenpakket behoren. Je bent binnen het Operations team onderdeel van het Maintenance team en werkt nauw samen met zowel het Network Operations Center in Amsterdam als met je collega’s van het Bouwteam. Je bent in deze functie gemiddeld 4 dagen op locatie aan het werk en 1 dag op ons hoofdkantoor in Amsterdam.


Functie eisen

Wie zoeken wij?

Jij hebt ervaring in bouw, elektrotechniek (NEN 3140 / NEN 1010) of algemeen onderhoud en je bent natuurlijk in bezit van bijbehorende diploma’s. Bovendien ben je VCA-gecertificeerd. Je bent flexibel, het kan wel eens voorkomen dat we je zaterdag of zondag bellen, maar daar staat natuurlijk een vergoeding tegenover. Je bent verantwoordelijk voor je eigen regio en bent en werkt dan ook zeer zelfstandig, bent proactief en denkt in oplossingen. Je bent in het bezit van rijbewijs B (en rijbewijs BE is een pré) en woont bij voorkeur in de regio Randstad. Je spreekt Nederlands en Engels is een grote plus. Werken bij Fastned betekent: 'Think like a Founder' & 'Move fast & Deliver WOW'! Iets waar jij je in herkent.

Arbeidsvoorwaarden

Wat biedt Fastned jou?

Wij bieden jou een fulltime baan met een marktconform salaris tussen de 2600 - 2900 euro. Bovendien krijg jij een onkostenvergoeding per maand voor je lunch en op de dagen dat je bij ons op het hoofdkantoor bent, schuif je aan voor een gezonde lunch met iedere dag verse groenten, salade en fruit. Je krijgt van ons een bedrijfsauto zodat jij je werk efficiënt kan doen en vanzelfsprekend zorgen we voor de noodzakelijke opleiding en certificering. Naast werk vinden wij ontspanning ook belangrijk: iedere woensdagavond bootcamp, een maandelijks bijeenkomst met heel het bedrijf en daarna borrelen en eten we samen, verschillende events zoals onze befaamde buitenland trip en ieder jaar een legendarische Kerstfeest.

Interesse in deze functie?

Nieuwsgierig en geïnteresseerd?

We kijken er naar uit je te ontmoeten. Stuur ons je CV en we horen graag waarom jij graag bij Fastned wil werken! Als je vragen hebt, kun je me altijd bereiken, Maaike de Koningh, Head of Recruitment & People: maaike.dekoning@fastned.nl of 0031613672017

Locatie

Regio Randstad

Opdrachtgever

Fastned

Publicatiedatum

27.05.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Full-time
Duurzaamheidscategorie
  • Electrisch transport - EV
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close