NLEN
Vacatures Zoeken

Ervaren duurzaamheidsconsultant

Functie omschrijving

De rol

Als duurzaamheidsconsultant bij Sustainalize werk je aan een grote verscheidenheid aan projecten. Behalve projecten op het gebied van duurzaamheidsverslaglegging, benchmarks en data verificatie draag je ook bij aan strategieopdrachten en projecten op het gebied van impact, ketenverantwoordelijkheid, materialiteit, human rights en communicatie. Je bent onderdeel van grotere projectteams of verantwoordelijk voor het managen van alle facetten binnen een klantproject. Dit houdt in dat je je bezighoudt met het onderhouden van de klantrelatie, je bewaakt de kwaliteit van onze diensten, je begeleidt het projectteam, en bent verantwoordelijk voor budget en facturering. Dit doe je voor meerdere projecten tegelijkertijd.

Functie eisen

Jij:

 • hebt een universitaire masterdiploma in een relevante afstudeerrichting bij voorkeur bedrijfskunde, organisatiewetenschappen en/of accountancy;
 • hebt aantoonbaar relevante werkervaring 3-6 jaar, bij voorkeur bij de ‘big four’ of een ander gerenommeerd accountantskantoor of adviesbureau;
 • bent daadkrachtig, ondernemend en initiatiefrijk;
 • hebt een goed gevoel voor kwantitatieve en kwalitatieve analyse;
 • beschikt over een goede dosis humor en relativeringsvermogen.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

Behalve een inspirerende werkomgeving in een team van jonge, gedreven professionals, met uitstekende ontwikkelmogelijkheden en veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap, geloven wij in onze producten en diensten en dragen dit uit in onze cultuur:

 • Samenwerken – onze doelen kunnen wij alleen bereiken door samen te werken, elkaar te helpen en te ondersteunen. De mening van een stagiair is net zo waardevol als die van een partner.
 • Flexibiliteit – klantwerk vraagt veel flexibiliteit. Tegelijkertijd doen wij er alles aan om een gezonde balans tussen privé en werk te bewaken. Wil je pas om 10.00 uur op kantoor zijn of wil je voor de files naar huis rijden? Geen probleem. Wij geloven in flexibele werktijden en bieden daarom de mogelijkheid je werkweek flexibel in te delen. Overuren worden gecompenseerd met een tijd-voor-tijdregeling.
 • Kritisch & open-minded – duurzaamheid is constant in ontwikkeling. Om onszelf en onze klanten te blijven uitdagen is een kritische houding en ruimdenkendheid noodzakelijk. We bieden ruimte, en hebben ook de verwachting dat iedereen binnen Sustainalize kritisch meedenkt over hoe we onszelf en onze producten en diensten continue kunnen blijven verbeteren.
 • Duurzaam – als duurzaamheidsadviesbureau vinden wij het vanzelfsprekend dat wij het goede voorbeeld geven. Duurzaamheid zit verweven in onze cultuur en onze arbeidsvoorwaarden. Wij bieden een marktconform salaris, laptop en mobiele telefoon of vergoeding, een NS Business Card voor zowel werk als privé gebruik, een fitnessabonnement, wekelijkse bootcamplessen met het team, en een goede pensioen- en bonusregeling.

Bedrijfsprofiel

Over ons

Wij zijn Sustainalize, een nieuwe generatie duurzaamheidsspecialisten. Opgericht in 2010 en uitgegroeid tot marktleider met ruim 35 consultants in Nederland, België en Duitsland. We zijn pragmatisch en optimistisch. Als het gaat over duurzame impact dan geloven wij in de kracht van bedrijven. Zij kunnen het verschil maken. Het is onze missie om daarbij te helpen. Door mee te denken over uiteenlopende duurzaamheidsvraagstukken en deze te verbinden aan de bedrijfsstrategie. Door impact inzichtelijk en meetbaar te maken, en door onze kennis van regelgeving, geïntegreerde verslaggeving en communicatie optimaal te benutten. Onze focus ligt altijd op lange termijn waardecreatie. Voor klanten en hun stakeholders, voor de samenleving én bovenal voor het behoud van onze planeet.

Interesse in deze functie?

Geïnteresseerd?

Je kan solliciteren door op de solliciteer button te klikken en je CV en een korte motivatie brief te sturen vóór zaterdag 31 augustus. Bij vragen kun je contact opnemen met Alissa Daurer-Stolker: 06-3177 8944.

Locatie

Utrecht

Opdrachtgever

Sustainalize

Publicatiedatum

08.08.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
 • Full-time
 • Part-time
Baancategorie
 • Advies - Consultancy
Over Greenjobs
Het team
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close