NLEN
Vacatures Zoeken

Ervaren Marketeer

Functie omschrijving

Wil jij werken aan een duurzame, sociale en innovatieve toekomst? Heb jij een vernieuwende kijk op het aanspreken van onze (potentiële) klanten via online en offline kanalen? Doorgrond jij de behoeftes van onze klanten en werk je graag samen met onze adviseurs aan het bieden van passende oplossingen voor de juiste klantgroep? Weet jij hoe je onze adviseurs in staat stelt hun Thought Leadership uit te dragen naar de markt? Dan heeft KplusV een prachtige baan voor jou.

Wat ga je doen als Marketeer?

Wij vinden dat we over belangrijke thema's zinvolle dingen te melden hebben en geloven in impact maken door nauw met onze klanten samen te werken. Vanuit Customer Intimacy werken we aan langdurige relaties met strategische klantgroepen.

Onze afdeling Marketing & Communicatie transformeert naar Marketing & Sales. Dat betekent een actieve marktbenadering, de behoeftes van onze klanten goed kennen en daar continu op inspelen met de juiste oplossingen en een passend aanbod.

Als Marketeer draag jij hieraan bij door samen met het team Marketing & Sales je schouders te zetten onder de marketing, sales en communicatie van KplusV. Vanuit een strategisch plan voor de komende drie jaar realiseer je de profilering van KplusV op maatschappelijke relevante thema's zoals de energietransitie, inclusieve arbeidsmarkt en de groei en financiering van innovatieve bedrijven. Je helpt proposities op deze onderwerpen te vermarkten. Jouw marketingcommunicatie leidt tot exposure, leads en rendement. Jouw visie op sales en leadgeneratie speelt hierbij een grote rol.

Wie ben jij?

Je bent in de eerste plaats een veelzijdige,flexibele en ervaren marketeer die een abstract product zonder moeite laat leven in de hoofden van onze doelgroepen. Zowel mondeling als schriftelijk druk je je uitstekend uit in het Nederlands. Gezien onze ambities is beheersing van Engels en Duits een pré. Het inzetten van een social media strategie, content marketing en SEO zijn voor jou vanzelfsprekend. Expertise in CRM Marketing en Marketing Automation is zeer wenselijk in deze rol.

Dat de inhoud van je werk bijzonder afwisselend is, zowel thematisch als inhoudelijk, vind je prettig. Die veelzijdigheid komt ook tot uiting in jouw werkervaring. Kennis van Google Analytics, Wordpress, MailChimp, Microsoft Office, InDesign en Photoshop zijn absoluut een voordeel, al hoef je natuurlijk niet overal verstand van te hebben. Je maakt je deze en andere tools makkelijk eigen en komt zelf met vernieuwende voorstellen en initiatieven om onze marketing gerichter en beter te maken.

Daarnaast begrijp je dat de toekomst 'data-driven' is en wat dit betekent voor marketing. Je neemt ons mee in jouw visie daarop.

Je beschikt over een relevante, afgeronde HBO/WO-opleiding en enkele jaren werkervaring in een marketingfunctie, met focus op het realiseren van een marketingstrategie.

Wat bieden we jou als Marketeer?

 • Een uitdagende baan waar je jezelf flink in kan ontwikkelen, veel initiatief kunt nemen en je werkt aan belangrijke maatschappelijk thema's;
 • Een marktconform salaris en goede pensioenregeling;
 • Een werkplek op ons fijne kantoor in Arnhem (standplaats) op het duurzame Industiepark Kleefse Waard. KplusV'ers werken ook vanuit onze kantoren in Amsterdam en Rotterdam, daarom werk je ook regelmatig op onze andere locaties. Daarvoor stellen we een NS Business Card beschikbaar;
 • Bevlogen, gedreven en hele gezellige collega's die graag hard werken en het ook leuk vinden om met elkaar succes te vieren;
 • Mogelijkheden voor opleiding en training.
 • De mogelijkheid om in deeltijd te werken (minimaal 80%).
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast.

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.

Wij richten ons op een aantal belangrijke thema’s in de samenleving: Duurzame economie en leefomgeving, Ecosystemen en publiek-private samenwerking, Financieren, Ondernemen, innoveren en groeien, Sociale economie, Transformeren van organisaties.

Interesse gewekt?

Stuur ons je cv en een korte motivatie via de 'Solliciteer' button (je wordt direct doorverwezen naar de juiste site).

Solliciteren bij KplusV gaat digitaal. We vragen je een CV te uploaden. Daarna hebben we een aantal vragen aan je, zodat we je alvast leren kennen. Een uitgebreide brief is dus niet nodig. Als we denken dat je een goede match bent nodigen we je uit voor een kennismaking. Je hoort altijd van ons.

We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk maandag 3 februari. De eerste gespreksronde staat gepland op donderdagochtend 13 februari aanstaande.

Nog vragen?
Neem dan contact op met Ernestine Schimmelpenninck (telefoon: 06 - 23 56 28 80 en mail: e.schimmelpenninck@kplusv.nl). Bezoek ook onze website en maak uitgebreid kennis met KplusV.

Locatie

Arnhem / Amsterdam

Opdrachtgever

KplusV

Publicatiedatum

15.01.2020

Meer details
Match criteria
Dienstverband
 • Full-time
Baancategorie
 • Advies - Consultancy
 • Afvalmanagement - Recycling
 • Duurzame energie - Energie transitie
 • Overheid - Stichting - Non-profit
Over Greenjobs
Het team
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close