NLEN
Vacatures Zoeken

Filiaalleider Sittard

Functie omschrijving

Als filiaalleider geef je direct leiding aan de medewerkers van de vestiging. Een deel van de medewerkers heeft een dienstverband met Het Goed. De overige medewerkers werken in het kader van een werkleertraject, werkervaringsplaats, stage voor mensen met een leerachterstand, etc. Je bent verantwoordelijk voor de operationele aansturing van je vestiging en wordt daarbij ondersteund door een teamleider. Je rapporteert aan de regionaal bedrijfsleider die leiding geeft aan meerdere vestigingen in Limburg.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het behalen van een optimaal resultaat op de winkelvloer;
  • Het voeren van de (personeels-) administratie;
  • Het verder optimaliseren van de bedrijfsprocessen;
  • Het benaderen van nieuwe klantgroepen en organisaties om de lokale bekendheid van Het Goed te vergroten;
  • Het aandragen van ideeën voor nieuwe producten of diensten of de verbetering hiervan.

Uitdaging: De eerste voorbereidingen voor een verhuizing zijn gestart. Onze vestiging zal medio 2019 verhuizen naar een andere locatie in Sittard om daar met een prachtige nieuwe winkel nog meer klanten blij te gaan maken!

Functie eisen

De nieuwe filiaalleider heeft MBO4+ werk- en denkniveau. Hij/zij bezit een sterke persoonlijkheid en de energie die bij een retail organisatie als Het Goed past. Wij zoeken iemand die goed kan leidinggeven én kan organiseren. Als filiaalleider ben je in staat om de (personeels-)administratie te voeren, bedrijfsprocessen verder te optimaliseren, een veilige werkleeromgeving voor doelgroepen te creëren en bij dit alles gefocust blijven op klantgerichtheid en een gezond financieel resultaat.

Je bent proactief in het benaderen van nieuwe klantgroepen en organisaties om het bedrijf meer (lokale) bekendheid te geven en initiatiefrijk in het aandragen van ideeën voor nieuwe producten of diensten of de verbetering hiervan. Als leidinggevende ben je coachend waar het kan en directief wanneer dat moet. Een leidinggevende die zijn/haar team weet te inspireren en motiveren. Je beschikt over voldoende cijfermatig, organisatorisch en planmatig inzicht. Kennis van MS Office en leidinggevende ervaring in de detailhandel als filiaal- of vestigingsleider is een vereiste.

Tot slot en zeker niet onbelangrijk; je hebt bij voorkeur ervaring, maar in ieder geval grote affiniteit met het werken met en ontwikkelen van mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je bent werkzaam binnen een enthousiast team en bij een grote toonaangevende kringlooporganisatie;
  • Goede secundaire voorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, 20% personeelskorting en 24 vakantiedagen per jaar (op basis van 38- urige werkweek). De arbeidsvoorwaarden komen voort uit het BKN handboek.

Bedrijfsprofiel

Het Goed is een landelijke kringlooporganisatie met 26 kringloopwarenhuizen verspreid over het land. De missie van Het Goed is werk maken door hergebruik. Hiermee zijn dagelijks meer dan 1200 medewerkers bezig, waarvan een groot deel met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de eigentijdse uitstraling en het ruime aanbod bezoeken jaarlijks ruim 3 miljoen mensen onze winkels.

Werk maken door hergebruik doet Het Goed door gebruikte spullen een tweede leven te geven. Alle gebruikte spullen die dagelijks bij vestigingen binnenkomen, worden zorgvuldig gesorteerd. Het gaat om producten als kleding, dekens, schoenen, huisraad, meubels, fietsen, speelgoed, boeken en elektronica. Elk jaar ontvangt Het Goed 20 miljoen kilo textiel en huisraad en ruim 80 procent daarvan wordt hergebruikt. Het grootste deel wordt verkocht in de vestigingen. Voor de spullen die niet meer te verkopen zijn, zoekt Het Goed oplossingen om materialen opnieuw te gebruiken.

En dat werk doen we dagelijks samen met heel veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In onze kringloopwarenhuizen bieden we deze mensen begeleiding en passend werk, waardoor zij op een laagdrempelige manier werkervaring op kunnen doen. Hierdoor vergroten zij hun kans om een baan te vinden bij een regulier bedrijf. Door de speciale begeleidingsmethode heeft Het Goed de hoogste PSO-certificering ontvangen. Dat houdt in dat Het Goed in Nederland tot de koplopers behoort op het gebied van sociaal ondernemen!

Interesse in deze functie?

Ben je enthousiast, klik dan snel op onderstaande "Solliciteer"button. Daarnaast verwachten wij dat er minimaal twee referenties in het CV zijn opgenomen. Voor verdere vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met Wilma 06 - 41430985.

Locatie

Sittard

Opdrachtgever

Kringloopwarenhuis Het Goed

Publicatiedatum

14.03.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Full-time
Duurzaamheidscategorie
  • Food / Products / Fashion
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Blogs & Infographics
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close