NLEN
Vacatures Zoeken

Innovatie Manager Sympany

Functie omschrijving

Per 1 maart 2019 zijn wij op zoek naar een Innovatie Manager. Eén van de uitdagingen is om de stroom van niet herdraagbare kleding te verwerken tot duurzame producten. Door op een innovatieve wijze nieuwe markten aan te boren, wil Sympany koploper zijn op het gebied van textielrecycling. Als Innovatie Manager is het jouw werk om hoogwaardige oplossingen voor het verwerken van niet herdraagbaar textiel te vinden. Zie je zo’n kansrijke innovatie? Dan werk je deze uit in een plan en zorg je voor vertaling naar de praktijk. Je volgt relevante maatschappelijke en economische ontwikkelingen in de markt op de voet en stelt je radar scherp op textielinnovaties.

Intussen zet je samenwerkingsverbanden op tussen Sympany en nieuwe partners en onderhoud je bestaande relaties met als doel steeds weer nieuwe innovaties op de markt te kunnen brengen.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een technisch-commerciële achtergrond
  • Resultaatgericht met pragmatische aanpak
  • Minimaal 6 jaar ervaring in de textiel inzamel- en verwerkingsbranche
  • Ervaring met (innovatieve) textielrecycling is een pré
  • In staat om op verschillende niveaus te communiceren
  • Creatieve, innovatieve persoonlijkheid
  • Analytisch sterk

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging.

Bedrijfsprofiel

Sympany is een sociaal ondernemer. Wij werken aan een wereld waarin ook kansarmen de kansen en mogelijkheden krijgen om zelf hun toekomst te verbeteren. Dit doen wij door het steunen en opzetten van textiel gerelateerde projecten in India en Afrika. Door onze projecten werken jaarlijks 60.000 mensen aan het verbeteren van hun eigen toekomst. Wij geloven dat je alleen blijvende ontwikkeling in gang kunt zetten als mensen zich zelfstandig kunnen redden.

Voor onze projecten werven we zelf fondsen door textielinzameling. Elk jaar geven wij circa 23 miljoen kilo kleding en overig textiel een tweede leven. Het wordt opnieuw gedragen of gerecycled tot nieuwe producten. Daarbij zorgen we voor werkgelegenheid, ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Interesse in deze functie?

Wanneer u interesse heeft, solliciteer dan uiterlijk 26 december 2018 door uw motivatie en CV te mailen naar s.dekruif@sympany.nl . De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de tweede week van januari.

Let op: enkel sollicitaties voorzien van een motivatiebrief en CV worden in behandeling genomen. Indien u niet aan bovenstaande voldoet, kunnen wij uw sollicitatie niet in behandeling nemen.

Locatie

Utrecht

Opdrachtgever

Sympany

Publicatiedatum

10.12.2018

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Full-time
Duurzaamheidscategorie
  • Afval management / Recycling
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Blogs & Infographics
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close