NLEN
Vacatures Zoeken

Junior Constultant Financiering

Functie omschrijving

Als Junior Consultant Financiering ga je onze klanten helpen met het voorbereiden en realisatie van financiering van duurzame energievraagstukken. Je werkt centraal vanuit het team Financiering & Fondsen en in nauwe samenwerking met de consultants in de business. Je neemt onze klanten mee met alle kansen en mogelijkheden en wordt blij om ze feilloos te loodsen door het doolhof van elementen die verband houden met het aantrekken van financiering: modelleren, coördineren van het financieringsproces, regelgeving, risico’s, procedures en contracten. Je krijgt energie van de grote afwisseling van projecten en klanten. De ene keer werk je voor grote gemeenten en energiefondsen, de andere keer voor een kleiner coöperatie of een zelfstandige ondernemer. Met jouw vindingrijkheid ondersteun je de medior en senior consultants bij het voorbereiden van business cases, structurering van realisatie van financieringen van projecten.

Ontwikkeling en groei

Vanaf dag 1 zijn we ons bij ECONNETIC bewust dat onze mensen het verschil maken. En daar investeren we in. We koesteren talent en stimuleren ontwikkeling. Naast de gebruikelijke training-on-the-job start je je carrière hier met een extern coachtraject van 5 maanden. Dit traject maakt samen met andere trainingen onderdeel uit van ons Talent Ontwikkel Programma.

Je wordt opgenomen in een hecht en informeel team waar je jezelf kan zijn en dat gezamenlijk grote resultaten weet te realiseren. Als het jou en ons goed bevalt, wordt jouw arbeidsovereenkomst omgezet naar een vast contract.

Functie eisen

Wat jij kunt bieden

Je blinkt uit door jouw procesmatige manier van werken en je bezit de kunst om complexe zaken eenvoudig en inzichtelijk te maken. Je staat open voor innovatie en bent happig op nieuwe ontwikkelingen. Je bent niet alleen een starter, maar ook een afmaker.

Je hebt ook:

> Een afgeronde WO-opleiding, bij voorkeur financieel of juridisch
> Minimaal 1 jaar werkervaring, bij voorkeur op het gebied van financiering. Stage telt mee.
> Uitstekende analysevaardigheden
> Ervaring met project- en contractmanagement is een pré

Daarnaast ben je proactief en communicatief vaardig.
Starters met ruime stage-ervaring zijn welkom te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Jouw nieuwe werkgever

ECONNETIC is een jong en onafhankelijk full service energie-adviesbureau. We geven helder advies en treden op als samenwerkingspartner om duurzame energieprojecten door het hele land écht van de grond te krijgen. Inmiddels doen we dat met zo’n 28 ondernemende ‘Econneticers’. Je collega’s zijn mensen die kleur geven aan onze organisatie. Ze zijn oplossingsgericht, multidisciplinair en teamspelers. Hun werkwijze is transparant voor alle betrokken partijen. Ze delen de passie voor duurzame energie en zorgen voor een eindresultaat dat -letterlijk- energie oplevert!

Wat jij kunt verwachten

ECONNETIC biedt prima arbeidsvoorwaarden, zoals:
> Een goed salaris, bonus en dito pensioenregeling.
> Een laptop en telefoon.
> 25 vakantiedagen op fulltime basis en 8% vakantiegeld.
> Persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Je krijgt een studie- en opleidingsbudget.
> Ruimte om te groeien voor mensen met ambitie.
> Wij zorgen voor de lunch. Ook regelmatig voor een domibo trouwens.

Bedrijfsprofiel

ECONNETIC ontwikkelt, financiert, realiseert én beheert hernieuwbare energieprojecten voor overheden en het bedrijfsleven. Ons doel? Fossiele energie overbodig maken. Samen met ons team, onze opdrachtgevers, partners en leveranciers maken wij duurzame energie bereikbaar voor iedereen! Wij zorgen ervoor dat duurzame energieprojecten écht van de grond komen. Future Energy. Realized.

Interesse in deze functie?

Duik in de wereld van financiering van energieprojecten en combineer maatschappelijke betrokkenheid met jouw bijdrage om duurzame energie écht bereikbaar te maken voor iedereen.

We zien je sollicitatie graag tegemoet! Stuur je cv en motivatiebrief (op 1 A4) via de sollicitatieknop hieronder. Voor vragen over de vacature kun je bellen met Willem Enklaar (Senior Consultant) op telefoonnummer 0343 445 398 of mailen naar willem@econnetic.nl. Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

An excellent knowledge of the Dutch language is required for all positions. We do not consider applications in English.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature Junior Consultant Financiering wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

Driebergen (nabij Utrecht)

Opdrachtgever

Econnetic

Publicatiedatum

12.09.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Full-time
Duurzaamheidscategorie
  • Advies - Consultancy
  • Duurzame energie - Energie transitie
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close