NLEN
Vacatures Zoeken

Junior Consultant Sustainable Mobility (voltijd)

Functie omschrijving

100% elektrisch vervoer: ook jouw doel?

We voorzien private en publieke partijen van hoogwaardig strategisch advies, marktanalyses en projectmanagement op gebied van o.a. laadinfrastructuur, smart grids en duurzame energieopwekking. Een voorbeeld: je adviseert met een ervaren collega een vervoersbedrijf over hoe zij volledig over kunnen gaan naar elektrische bussen en denkt mee over de laadinfrastructuur in de overvolle, openbare ruimte. Je bedenkt de juiste aanpak met je collega, verzamelt kennis en werkt samen de analyse uit. Het resultaat van jouw werk is een concrete strategie of plan van aanpak, waarmee de opdrachtgever succesvol de overstap naar elektrisch busvervoer kan maken. Iedere dag komen wij zo een stap dichterbij ons doel: 100% elektrisch vervoer.

Functie eisen

Je ziet kansen die anderen niet zien en gelooft in de mogelijkheden van duurzame mobiliteit en energie. En verder:

  • Je hebt je universitaire masteropleiding afgerond en 1-3 jaar werkervaring.
  • Je bent klaar om in het diepe gegooid te worden.
  • Je weet je analyses helder op te schrijven.
  • Je neemt initiatief en bent proactief.
  • Je bent analytisch en resultaatgericht.
  • Een werkreis naar China, Londen of Delhi: prima!

Een technische achtergrond is een voordeel, maar geen vereiste. Onze sector heeft raakvlakken met veel verschillende studiedisciplines. Denk aan (technische) bestuurs-/bedrijfskunde, rechten, planologie en energie- of innovatiewetenschap.

Arbeidsvoorwaarden

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, krijg jij de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te helpen ons bedrijf verder uit te bouwen. Wij zijn een adviesbureau dat kwaliteit levert en een betrouwbare sparringpartner voor onze klanten is. Een hecht team van 15 collega’s die elkaar iedere dag uitdagen het beste uit zichzelf te halen. We zijn scherp en eerlijk naar elkaar, want we geloven dat we alleen op die manier tot het beste resultaat komen. Dat heeft ervoor gezorgd dat wij het nummer 1 adviesbureau zijn in onze sector. Natuurlijk zijn er ook legendarische uitjes. Denk aan: zeilen bij Muiden, stappen in Antwerpen, een weekend skiën in de Alpen of een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel.

Interesse in deze functie?

Dan maken we graag kennis met je! Stuur je sollicitatiebrief en cv naar Nicole. We zijn benieuwd naar wie je bent, waarom jij vindt dat we kennis moeten maken en wat jij EVConsult kan bieden (en wat wij jou kunnen bieden). Je krijgt altijd een persoonlijke reactie van ons. Heb je nog vragen over deze vacature? Bel Nicole dan gerust op 06-11130581.

Locatie

AMSTERDAM

Opdrachtgever

EVConsult

Publicatiedatum

05.11.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Full-time
Baancategorie
  • Advies - Consultancy
  • Duurzame energie - Energie transitie
  • Elektrisch transport - EV
Over Greenjobs
Het team
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close