NLEN
Vacatures Zoeken

Junior HR Manager

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een sociaal vaardige HR-manager, die gevoel heeft voor wat collega’s belangrijk vinden en hier aandacht aan besteedt. Iemand met veel verantwoordelijkheidsgevoel en organisatorische kwaliteiten. Je houdt overzicht over allerlei operationele processen en bent op de hoogte van de arbeidsrelaties tussen Senfal en haar medewerkers. Hiervoor voel je goed aan wat nodig is, herken je risico’s en toon je eigen initiatief in het verbeteren van deze processen. Je bent sociaal, maakt makkelijk een praatje met collega’s en biedt hulp indien nodig. Je bent gemotiveerd om Senfal verder te professionaliseren vanuit de interne organisatie en HR-processen en je komt proactief met ideeën voor verbeteringen. Daarnaast onderhoud je nauw contact met het managementteam, waardoor je veel meekrijgt over hoe de organisatie wordt gemanaged! Bij Senfal zijn alle ideeën welkom waardoor je ook invloed hebt op de onderwerpen die op de agenda komen te staan.

Je wordt verantwoordelijk voor een breed takenpakket en hebt de mogelijkheid om het HR-beleid en de HR-strategie van Senfal mede vorm te geven. Ervaring is mooi meegenomen, maar vinden wij minder relevant dan daadkracht, motivatie en enthousiasme. Hiernaast is het van belang dat je assertief bent, zelfstandig kunt werken en een visie hebt en durft uit te dragen over wat jij belangrijk vindt vanuit HR-perspectief.

Functie eisen

Jouw takenpakket bestaat onder andere, maar niet uitsluitend uit:

 • Recruitment, bestaande uit onder andere het werven van kandidaten, contact met universiteiten/hogescholen en recruiters, selectie van kandidaten, plannen en voeren van selectiegesprekken, on-boarding;
 • Administratie: verlof en verzuim, salarisadministratie, urenregistratie en administratie ten behoeve van subsidieprojecten;
 • Bewaken van alle verplichtingen van de werkgever ten aanzien van de arbeidsrelatie binnen bestaande wet- en regelgeving, zoals contracten, arbeidsvoorwaarden en verzuim;
 • Actieve rol in het proces van de ontwikkeling van medewerkers en begeleiden van de evaluatiecyclus;
 • Ontwikkelen van HR-beleid en HR-strategie en zorgen voor up-to-date kennis van HR-trends;
 • Bewaken van de cultuur en organiseren van team events;
 • Professionalisering van de organisatie vanuit HR: veel ruimte voor eigen initiatieven!


Wat vragen we van jou?

 • Sociaal, communicatief vaardig en een echte aanpakker;
 • Zelfstandig, nauwkeurig en georganiseerd;
 • Betrokken met de organisatie en medewerkers;
 • Proactief in het meedenken over de organisatie van het bedrijf;
 • Creatief en flexibel;
 • Achtergrond in HR, personeelsmanagement, organisatiewetenschappen of vergelijkbaar is een pre;
 • Motivatie, een leergierige houding en doorzettingsvermogen zijn belangrijker dan ervaring!
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Ambitie om HR naar een hoger niveau te tillen en mee te groeien met de organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

Wat biedt Senfal jou?

Wij bieden een fijne werkplek. Senfal staat en draait op drie kernwaarden: ‘Be a beautiful nerd’, ‘Maak je moeder trots’ en ‘Rappo Klappo’. Wij zijn er om ons steentje bij te dragen aan een veranderende wereld. Naast een gezellige dagelijkse lunch hebben wij een wekelijkse borrel en veel teamuitjes. Zoek jij een plek waar je wordt uitgedaagd, veel gaat leren en waar je jouw ideeën tot uitvoering kan brengen?

Bedrijfsprofiel

Over Senfal

Senfal is een techbedrijf met een duidelijke droom: een schone wereld gebaseerd op duurzame energie. Begonnen als een groepje nerds zijn we nu uitgegroeid tot een bedrijf met professionals die allemaal dezelfde drang naar innovatie en duurzaamheid delen. Met onze software kunnen we handelen op energiemarkten en reguleren we energievraag en -aanbod, waardoor bedrijven met een groot energieverbruik hun energiekosten en CO2-uitstoot kunnen verlagen.

Bij Senfal kom je terecht bij een groep enthousiaste mensen, met passie voor de energiesector en waar ieder met eigen interesses en hobby’s elkaar inspireert tijdens de lunch of elkaar motiveert om eens een les yoga of een jamsessie te doen. We zijn gedreven en altijd op zoek naar hoe de dingen nog beter kunnen. De HR-manager is een centraal aanspreekpunt voor zowel het management als je collega’s en iedereen staat klaar om met je mee te denken wanneer nodig. Je hebt veel ruimte om invulling te geven aan je eigen takenpakket, krijgt tijd en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kunt dus groeien op het gebied waar jouw interesses liggen.

Interesse in deze functie?

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag met ons kennismaken, reageer dan via de 'Solliciteer' button hieronder. De eerste ronde gesprekken zal plaatsvinden in de week van 25 maart.

Locatie

Amsterdam

Opdrachtgever

Senfal

Publicatiedatum

15.03.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
 • Full-time
 • Part-time
Duurzaamheidscategorie
 • Duurzame energie / Energie transitie
 • Klimaat / Milieu
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Blogs & Infographics
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close