NLEN
Vacatures Zoeken

Medior Creative

Functie omschrijving

Dit ben jij. Toch?
Jij gaat voor impact. Of nee, Impact – met een hoofdletter I. Ambitieus? Creatief? Understatement of the year. Jij bent een ideeënkanon. Zo een die vol verhalen en toffe campagneconcepten zit. Die groot durft te denken, maar ook de skills heeft om die ideeën om te zetten in concrete middelen. Van video tot out-of-home, van social tot events en trade shows. Jij bent een hybride. Een geboren strateeg met imposante copy-skilss. Concepting is wat je doet, maar een scherpe tagline of social post doe je net zo makkelijk. En ook al ben jij het neusje van de zalm onder de creatives, dat ‘eenzaam aan de top’-gedoe spreekt je totaal niet aan. Samen toffe dingen doen en maken. Lol hebben. En het liefst de wereld beter achterlaten dan dat je ‘m vindt. Dát is wat je wilt. Komt helemaal goed bij Dopper.


Een dag in het leven van onze Creative
Alles wat Dopper doet gaat om gedragsverandering. Weg met de single-use wegwerpflessen, kom maar door met die reusable variant. Dopper, dus. Niet eenvoudig, maar zo hard nodig. Als creative ben je onderdeel van ons inhouse creative team. Samen duiken jullie op internationale (360°) awareness campagnes, impact campagnes en productlanceringen. Mensen wakker schudden met ijzersterke videoscripts, duurzaamheid met de (plastic) soeplepel in gieten… kriebelt het al? Mooi! Je presenteert concepten aan de Creative Director en het Management Team. Een go? Jij coördineert de productie. Je werkt tegelijkertijd aan projecten en aan het kloppende hart van ons merk: onze branding. Oh, en misschien mag je jezelf ook nog eens leermeester noemen van je eigen stagiair.

Functie eisen

Kun jij deze uitdaging aan? Dit zou helpen:

  • Minimaal 4-5 jaar ervaring in de rol van creative aan bureau- of klantzijde;
  • Een kick-ass portfolio die laat zien dat jij strategisch en conceptueel denken hebt toegepast binnen uiteenlopende producten bij een campagne;
  • 40 uur per week beschikbaar;
  • Goed varen bij feedback en jezelf altijd challengen om de niet-gestelde vraag te tackelen;
  • Zelfvertrouwen en -kennis, jij weet dat jij niet het alleenrecht hebt op briljante ingevingen, maar herkent er ook één die van iemand anders komt.

Benieuwd met wie je samenwerkt? Nou, bijvoorbeeld met Jessica, Bernice en Carolien.

Arbeidsvoorwaarden

What’s in it for you?
Ook al is onze fairchain koffie nog zo legendarisch, wij snappen ook wel dat er meer nodig is dan een fatsoenlijke shot cafeïne om jou te laten solliciteren. Wat is er dan wél zo bijzonder aan het werken bij Dopper? Allereerst heb je bij Dopper niet gewoon een baan, jouw werk heeft impact. Jij verandert iedere dag de wereld. En onze missie verbindt alle Dopper-collega's. Hoe verschillend we ook zijn. Kumbaya. Maar voordat je denk dat we iedere ochtend zingen over schone oceanen en 160 uur per week strijden voor de goede zaak: dat doen we dus niet. Klinkt best aardig toch? Maar er is nog meer. Op dit moment groeit Dopper als een malle. En vooral internationaal. Dit is dé kans om aan boord te komen en ENORM veel te leren. Je hebt ook nog eens een opleidingsbudget om jezelf verder te ontwikkelen.

Natuurlijk vinden wij Dopper echt een great place to work. En dat is officieel: we staan in de lijst als ‘Great Place to Work 2019’! Niet overtuigd? Hier vind je 10 redenen waarom we het hier zo leuk vinden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsprofiel

Dopper is nothing less, yet so much more than a durable water bottle.
The Dopper is our answer to the demand for change. Every year, an average of 8 million metric tons of plastic is dumped into our oceans.
We want to turn this tide with one reusable water bottle that will prevent the use of many single-use bottles, and at the same time will promote
tap water as an environmentally friendly alternative to mineral water.
We think that changing the world is cool and that’s why we’ve put a lot of effort into developing products that are both sustainable and stylish.
Our bottle is a unique Dutch design, envisioned by Rinke van Remortel. It received an honorable mention during 2013’s Red Dot Design Award
and a silver Cradle2Cradle certificate. What’s more? 5% of our net turnover is donated to Dopper Foundation which invests in change-makers and solutions for the pollution that go beyond the bottle.

Interesse in deze functie?

Ga je solliciteren? Natuurlijk ga je dat. Zorg je er wel voor dat wij je sollicitatie uiterlijk 18 november ontvangen via https://jobs.dopper.com/medior-creative/en/apply?

Locatie

Haarlem

Opdrachtgever

Dopper

Publicatiedatum

01.11.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Full-time
Baancategorie
  • Ecologie - Natuur
  • Food - Products - Fashion
  • Klimaat - Milieu
Over Greenjobs
Het team
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close