NLEN
Vacatures Zoeken

Operational Tiger voor ons kantoor

Functie omschrijving

FOODLOGICA is momenteel op zoek naar een extra operations tijger om het Amsterdamse team te helpen bij het opzetten van twee nieuwe hubs, het organiseren van meer voertuigen, het instellen van een nieuw softwaresysteem en ondersteuning voor de volgende taken:

  • Klanttevredenheid: help dagelijkse problemen met leveringen op te lossen en beantwoorden van vragen van klanten en chauffeurs.
  • Voorbereiding van de levering: Het operational team helpt de chauffeurs om zo efficiënt mogelijk te zijn. Daarom worden sommige leveringen voorbereid door het team.
  • Orderbeheer: orders worden correct in de software geplaatst en er is een continu overzicht van de voortgang van leveringen en wijzigingen.
  • Kantoorbeheer: ons kantoor heeft wat liefde nodig. Procedures en beheer van onze eet- en drankvoorziening zijn hard nodig.
  • Goedkeuring van facturen: elke maand controleren we of al onze diensten, extra last-minute leveringen en problemen correct worden gecontroleerd en in onze facturen worden verwerkt.
  • Verkoopoptimalisatie: verkoop is onze grootste kracht, maar elke verkoop vereist een aantal noodzakelijke stappen om te worden geïmplementeerd. Aanbiedingen, serviceovereenkomsten, overdrachtsdocumenten voor het operatieteam moeten bijvoorbeeld correct worden verwerkt.
  • Aanvullende taken: Voor de eerste 6 maanden zal het belangrijkste doel zijn om het operations team te ondersteunen bij het opzetten van geoptimaliseerde processen middels het nieuwe softwaresysteem.

Functie eisen

FOODLOGICA zoekt een teamlid dat zich herkent in de bedrijfsmissie en onderdeel is van het operational team. De startdatum is zo snel mogelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Bruto salaris 2000 EUR per maand, niet onderhandelbaar.


Bedrijfsprofiel

FOODLOGICA staat voor schoon vervoer in de stad, of zoals wij het zeggen: “we clean the last mile of the food system”. Ethische, sociale en ecologische waarden zijn de belangrijkste drijvende krachten achter de ontwikkeling van dit bedrijf. Onze elektrische voertuigen zijn innovatief, waarmee we lokale producten naar lokale bedrijven vervoeren in het centrum van de stad. Onze voertuigen zijn twee keer zo snel als traditionele bestelwagens, goedkoper en efficiënter zowel financieel als ecologisch.

FOODLOGICA is momenteel actief in Amsterdam op het gebied van last-mile-transport voor webwinkels, lokale voedselproducenten, groothandels, restaurants, cateraars en supermarkten. Het bedrijf wordt momenteel opgeschaald in Amsterdam en in 4 andere steden in de komende 5 jaar. Het managementteam bestaat momenteel uit de twee oprichters, Francesca (CEO) en Jessica (CFO), beide Italiaanse vrouwen die het verschil maken in de B2B last mile food delivery-sector, en een team van 4 lokale tijgers, die de dagelijkse activiteiten en de groei organiseren. Daarnaast zijn er ongeveer 18 chauffeurs werkzaam bij Foodlogica, zowel in dienst als freelance.

Locatie

Amsterdam

Opdrachtgever

Foodlogica

Publicatiedatum

29.08.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Full-time
Duurzaamheidscategorie
  • Electrisch transport - EV
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close