NLEN
Vacatures Zoeken

Operations Manager

Functie omschrijving

Jij kan de onmisbare schakel worden tussen onze innovatieve producten en onze klanten; Kindow verlegt nu de focus van productontwikkeling naar de verkoop en de realisatie van projecten. Als manager operations ga jij de interne processen stroomlijnen en professionaliseren, van aanvraag tot realisatie. Daarbij verdiep je je in thema’s als inkoop, kostprijs reductie en outsourcing. Samen met mede-oprichter Koen bedenk en implementeer je een efficiënte en effectieve workflow. Jij gaat ervoor zorgen dat de projecten van Kindow worden georganiseerd en goed worden uitgevoerd, met oog voor detail.

Functie eisen

Je wilt impact maken door jouw organisatietalent in te zetten voor slimme, duurzame oplossingen.

Jij gaat zelfverzekerd uitdagingen aan, daarbij ben je analytisch en doortastend. Je bent bent een doorzetter die graag projecten coördineert van opstart tot afronding. Daarbij ben je in staat problemen kritisch te onderzoeken en wil verder gaan dan voor de hand liggende oplossingen. Met jouw communicatieve vaardigheden schakel je gemakkelijk met partners en relaties. Je hebt minimaal HBO denkniveau en hebt bij voorkeur een logistieke of technische opleiding afgerond. Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

De kans om het verschil te maken; veel vrijheid, invloed en groeimogelijkheden in een informele en open werksfeer. De functie is op fulltime basis met een salaris dat bij jou past.

Bedrijfsprofiel

Daglicht is essentieel voor een prettige, gezonde en productieve werkomgeving! Daarom ontwikkelt Kindow intelligente zon- en daglichtregeling, waarmee we het comfort van gebouwen verbeteren en direct ook de energie-efficiëntie. Onze impact? 20% besparing op het totale energieverbruik voor koeling, verwarming en verlichting, berekend door de TU Eindhoven.

In 2016 is Kindow opgericht als Yes!Delft start-up. Binnen twee jaar zijn wij van concept, via productontwikkeling naar de oplevering van vooruitstrevende projecten gegaan, inmiddels hebben we ruim 1000m2 innovatieve zon- en daglichtsystemen opgeleverd. Dit alles d.m.v. een succesvolle crowdfunding campagne en professionele investeerders, maar vooral door ons gedreven team.

Interesse in deze functie?

Solliciteer direct! Hartelijke groet, Sam Kin

Locatie

Delft

Opdrachtgever

Kindow

Publicatiedatum

07.06.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Full-time
Duurzaamheidscategorie
  • Duurzame energie - Energie transitie
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close