NLEN
Vacatures Zoeken

Project Manager Rijden OpdeZon

Functie omschrijving

OpdeZon voert dagelijks projecten uit op het gebied van elektrisch rijden op zonnestroom. Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succesvol verlopen van de projecten. Je zorgt ervoor dat alle lopende projecten worden voorbereid, ingepland en uitgevoerd. Je werkt vanuit de bestaande structuur om de tijdslijnen, kwaliteit en het budget van projecten te bewaken en escaleert indien nodig. Met de klanten stem je de planning van de projecten af, beantwoordt hun vragen en maakt afspraken met hen.


Een deel van het inhoudelijke werk doe je zelf, zo maak je de werkvoorbereiding en configureer je diverse systemen (zonne-energie, laadinfra, batterij en smart charging). Voor het succesvol laten verlopen van de projecten werk je samen met de verkoop- en technische specialisten en met onderaannemers.


Functie eisen

Jouw talenten

Als project manager ben je betrouwbaar, resultaatgericht, flexibel en gewend om verantwoordelijkheid te dragen. Je drijfveer is het goed willen helpen van klanten. Als zij tevreden zijn, ben jij het ook. Je hebt een hands-on mentaliteit en affiniteit met techniek en zonne-energie. Projectbewaking heb je uitstekend in de vingers en je kan tijdig afwijkingen signaleren en daarover communiceren. Je weet in de hectiek van alledag de rust te bewaren, houdt overzicht en werkt goed samen. Ook werk je nauwkeurig en gestructureerd.


Jouw kennis, ervaring en vaardigheden

• HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding op het vlak van project management (bijvoorbeeld Prince II);

• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als project manager is een vereiste, bij voorkeur in de zonne-energiesector;

• Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;

• Je bent handig met computers, ervaren in het werken met CRM systemen en Office en bij voorkeur gewend om met Apple te werken.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden

• Een uitdagende fulltime positie binnen een ambitieus, duurzaam en snel groeiend bedrijf dat gevestigd is in Utrecht;

• Uitstekende groei- en opleidingsmogelijkheden;

• Een leuke werkomgeving met zeer geïnteresseerde klanten die vaak overlopen van enthousiasme;

• Goede arbeidsvoorwaarden.


Bedrijfsprofiel

OpdeZon is een jonge, ambitieuze en enthousiaste organisatie. Wij bieden een totaaloplossing voor elektrisch rijden op eigen zonne-energie aan onze veelal zakelijke klanten. Wij installeren zonnepanelen, laadpunten, batterijen en smart charging op woningen in heel Nederland. Wij geven vakkundig technisch, financieel en fiscaal advies en leveren de allerbeste service.

Onze missie is om elke elektrische auto in Nederland op te laden met lokaal opgewekte, duurzame zonnestroom.


Interesse in deze functie?

Ben jij de topper die wij zoeken? Gebruik dan de 'solliciteer' button en reageer naar Leonie Melenhorst met je cv en motivatie. Bij wederzijdse interesse gaan we graag met je in gesprek.


Locatie

Utrecht

Opdrachtgever

OpdeZon

Publicatiedatum

30.04.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Full-time
Duurzaamheidscategorie
  • Duurzame energie - Energie transitie
  • Electrisch transport - EV
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close