NLEN
Vacatures Zoeken

Projectengineer

Functie omschrijving

Als Projectengineer maak je onderdeel uit van een team van betrokken en enthousiaste professionals dat zich dagelijks tot het uiterste inzet voor onze doelstellingen. Er is een hoge mate van zelfstandigheid, ervaring en deskundigheid aanwezig. Jij gaat intensief samenwerken met de exploitatiemanager aan wie je rapporteert.

Je bent continu bezig met de monitoring en het beheer van onze duurzame-energiesystemen en het bewaken van de betreffende financiële subsidiestromen. Dit kan gaan om systemen van Greenspread of van één van onze andere BV’s zelf, maar ook om systemen van opdrachtgevers. In dat laatste geval ondersteun je de opdrachtgever bij de exploitatie van het systeem.

Je zorgt ervoor dat je de bedrijfsvoering van de systemen volledig onder controle hebt. Je maakt hierbij gebruik van de aanwezige monitoring- en bewakingssystemen om snel storingen en uitval te achterhalen en verbetervoorstellen te doen. Tref je afwijkingen of uitval aan, dan pak je dit proactief op. Je stuurt indien nodig een installateur op pad of gaat zelf naar de locatie om het probleem op te lossen. Je rapporteert periodiek aan de exploitatiemanager over de projecten, waarin je aandacht geeft aan verschillende KPI’s (zoals de energetische prestaties) en je verwachtingen toelicht in termen van onderhoudskosten en (her)investeringen. Je bent daarbij voldoende technisch onderlegd om de werkzaamheden van monteurs op locatie te controleren. Tref je misstanden of verbeterpunten aan, dan spreek je de leveranciers/installateurs daar op aan. Samen zoek je naar een passende oplossing.

Tijdens de exploitatiefase houd je samen met de exploitatiemanager contact met de gebouw- en grondeigenaren. Je stelt zeker dat alles goed verloopt, dat eventuele problemen snel worden opgelost en de gebouw- of grondeigenaar tijdig wordt voorzien van alle relevante informatie. Bij Greenspread vinden we dat een heel belangrijke taak, vooral omdat we zeer gesteld zijn op een duurzame relatie met onze opdrachtgevers.

Functie eisen

 • Je hebt een technisch MBO-niveau 4 (bij voorkeur elektrotechniek en werktuigbouwkunde);
 • Je hebt enige jaren (praktijk)ervaring met het onderhoud/beheer aan duurzame-energie-installaties (Affiniteit met ICT is een pre);
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt een flexibele instelling m.b.t. de werktijden;
 • Je voelt je verantwoordelijk voor de installaties;
 • Je handelt proactief en bent van nature positief ingesteld;
 • Je bent accuraat, stressbestendig en diplomatiek;
 • Je bent in staat complete analyserapportages te produceren;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden

 • Bij aanvang een jaarcontract, dat bij goed functioneren wordt omgezet in een vast contract;
 • Een fair en aantrekkelijk salaris;
 • 30 vakantiedagen per kalenderjaar;
 • Mogelijkheid tot het volgen van vakcursussen;
 • Een inspirerende werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om mee te denken over de ontwikkeling van het bedrijf, je mening te delen met je collega’s en jezelf verder te ontwikkelen;
 • De kans om samen met ons te werken aan een schonere en goedkopere energievoorziening voor de gebouwde omgeving.

Bedrijfsprofiel

Renewable Capital is de groep waaronder zowel Greenspread, Greencrowd, CapitalLED als Evensnelladen vallen. Vanuit de verschillende bedrijven houden we ons bezig met het ontwikkelen, financieren en exploiteren van duurzame-energie-projecten. Hierbij focussen wij ons op het snijvlak van productie, opslag en distributie van duurzame energie.

Met Greenspread zijn wij als ontwikkelaar en adviseur, sinds de oprichting in augustus 2010, actief in het gehele spectrum dat hoort bij duurzame-energie-projecten: van het idee tot en met de daadwerkelijke realisatie en exploitatie. Met onze duurzame-energie-oplossingen dragen wij bij aan een efficiënte en robuuste energievoorziening. Dat is niet alleen beter voor nu, maar vooral ook voor onze volgende generaties. Dat is waar Greenspread voor staat en waar we ons elke dag weer volledig voor inzetten.

Meer informatie over onze bedrijven vind je op:

www.greenspread.nl

www.greencrowd.nl

www.evensnelladen.nl

www.capitalLED.nl

Interesse in deze functie?

Ben je geïnteresseerd, reageer dan uiterlijk 31 augustus 2019 via de "solliciteer" button en voeg je motivatiebrief en CV toe. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Locatie

Woudenberg

Opdrachtgever

Greenspread

Publicatiedatum

13.08.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
 • Full-time
Baancategorie
 • Duurzame energie - Energie transitie
 • Elektrisch transport - EV
 • Klimaat - Milieu
Over Greenjobs
Het team
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close