NLEN
Vacatures Zoeken

Projectmanager Duurzame Warmte

Functie omschrijving

Als Projectmanager Duurzame Warmte ben je verantwoordelijk voor de projectontwikkeling van duurzame warmtesystemen (zowel individuele als collectieve warmtesystemen). Dat kunnen installaties zijn die Greenspread zelf exploiteert, maar ook systemen van opdrachtgevers. In dat laatste geval ondersteun je de opdrachtgever bij het ontwerp, de aanbesteding, de aanleg en exploitatie van de systemen. In beide gevallen ga je nauwkeurig te werk en zorg je ervoor dat de materiaal- en installateurkeuze die je samen met collega’s maakt de beste oplossing is voor de betreffende situatie. Je hebt kennis van kwaliteits- en certificeringsmethodieken (NEN, VCA, IEC, ISO) en kan die kennis ook toepassen bij de beoordeling van werkzaamheden van installateurs.

Het bepalen van inpassingsmogelijkheden van duurzame warmtesystemen bij opdrachtgevers gaat je eenvoudig af. Ook het opstellen van business cases voor het realiseren van dergelijke installaties is voor jou geen probleem.

Natuurlijk bezoek je regelmatig de locaties en daarbij controleer je of er naar behoren gewerkt wordt en of de aanleg van de systemen voldoet aan de kwaliteitseisen van Greenspread. Tref je misstanden of verbeterpunten aan? Dan spreek je de leveranciers/installateurs daar op een assertieve en constructieve manier op aan en zoek je samen naar de gepaste oplossing. Het onderhouden en coördineren van de contacten met de diverse leveranciers is een belangrijk onderdeel van je functie.

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van een afgeronde technische opleiding en beschikt over een hbo-werk- en -denkniveau;
 • Je bent technisch en financieel goed onderlegd en goed in staat de kwaliteit van duurzame-energie-systemen te bepalen;
 • Je hebt ruime kennis van en ervaring met warmtesystemen en de inpasbaarheid in de gebouwde omgeving;
 • Je bent een ervaren, helder communicerende, kundige gesprekspartner voor alle niveaus;
 • Je handelt proactief, bent van nature positief ingesteld en flexibel;
 • Je bent accuraat, stressbestendig en diplomatiek;
 • Kennis van kwaliteitsnormen en certificeringsmethodieken (NEN, VCA, IEC, ISO) is een pré;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;

Arbeidsvoorwaarden

 • Bij aanvang een jaarcontract, dat bij goed functioneren zal worden omgezet in een vast contract;
 • Een fair en aantrekkelijk salaris, met de mogelijkheid tot het ontvangen van een bonus als doelstellingen gehaald worden;
 • 30 vakantiedagen per kalenderjaar;
 • Mogelijkheid tot het volgen van vakcursussen;
 • Een inspirerende werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om mee te denken over de ontwikkeling van het bedrijf, je mening te delen met je collega’s en jezelf verder te ontwikkelen;
 • De kans om samen met ons te werken aan een schonere en goedkopere energievoorziening voor de gebouwde omgeving.

Het checken van referenties, het opvragen van een VOG en/of het afleggen van een kennis- of geschiktheidstest kunnen onderdeel uitmaken van de procedure.

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij?

Renewable Capital is de groep waaronder zowel Greenspread, Greencrowd, CapitalLED als Evensnelladen vallen. Vanuit de verschillende bedrijven houden we ons bezig met het ontwikkelen, financieren en exploiteren van duurzame-energie-projecten. Hierbij focussen wij ons op het snijvlak van productie, opslag en distributie van duurzame energie.

Met Greenspread zijn wij, sinds de oprichting in augustus 2010, als ontwikkelaar en adviseur actief in het gehele spectrum dat hoort bij duurzame-energie-projecten: van het idee tot en met de daadwerkelijke realisatie en exploitatie. Met onze duurzame-energie-oplossingen dragen wij bij aan een efficiënte en robuuste energievoorziening.

Dat is niet alleen beter voor nu, maar vooral ook voor onze volgende generaties. Dat is waar Greenspread voor staat en waar wij ons elke dag weer volledig voor inzetten.

Meer informatie over onze bedrijven vind je op:

www.greenspread.nl

www.greencrowd.nl

www.evensnelladen.nl

www.capitalLED.nl

Interesse in deze functie?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan uiterlijk 31 augustus 2019 via de "solliciteer" button en voeg een uitgebreide motivatie en je CV toe.

Locatie

Woudenberg

Opdrachtgever

Greenspread

Publicatiedatum

13.08.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
 • Full-time
Baancategorie
 • Advies - Consultancy
 • Duurzame energie - Energie transitie
 • Klimaat - Milieu
Over Greenjobs
Het team
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close