NLEN
Vacatures Zoeken

Projectmanager Zonne-energie

Functie omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega die in het complexe en dynamische werkveld van de energietransitie locaties ten behoeve van het realiseren van zonneparken acquireert en verder ontwikkelt.

Als locatieontwikkelaar ontwikkel je projectinitiatieven door het onderzoeken van de mogelijkheden daarvan in regio’s. Hierbij zijn ruimtelijke en beleidsmatige aspecten van gemeentelijke en provinciale politiek het uitgangspunt. Verder onderzoek je welke stakeholders belangrijk zijn in een regio en analyseer je hun belangen en standpunten.

Verantwoording leg je af aan de business unit manager van Raedthuys Zon.

Functie eisen

De collega die wij zoeken heeft een HBO/WO niveau en bij voorkeur ervaring met planologische processen. Je bent gedreven, communicatief sterk en je hebt gevoel voor politieke verhoudingen en doorzettingsvermogen. Je hebt passie voor duurzame energie en je komt daadkrachtig en betrouwbaar over en woonachtig in het werkgebied. Je kunt zowel zelfstandig als in een team goed functioneren.

Je bent bij voorkeur fulltime (40 uur) beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Raedthuys Pure Energie biedt ondernemende en ambitieuze medewerkers een uitstekend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar eigen initiatief wordt gewaardeerd en waar je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontplooien. De werksfeer is informeel en collegiaal. Raedthuys Pure Energie faciliteert maatschappelijke betrokkenheid: alle medewerkers ondersteunen met regelmaat maatschappelijke organisaties of initiatieven.

Bedrijfsprofiel

Pure Energie is het groenste energiebedrijf van Nederland en groeit razendsnel! Steeds meer mensen kiezen voor 100% groene stroom uit Nederlandse wind en zon.

Interesse in deze functie?

Spreekt de bovenstaande functie jou aan en wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan snel via de "solliciteer" button. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Michel Arninkhof. Hij is bereikbaar op 053 - 434 12 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Locatie

Enschede

Opdrachtgever

Pure Energie

Publicatiedatum

15.04.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Full-time
Duurzaamheidscategorie
  • Duurzame energie - Energie transitie
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close