NLEN
Vacatures Zoeken

Sales Coach (bijbaan/full time)

Functie omschrijving

Hoe ziet een dag eruit...

Je begint je dag op de vestiging met een lekker kopje koffie, even bijkletsen met je collega's. Dan begint de 'stand-up': wat speelt er binnen Vandebron? Welke ontwikkelingen zijn er? Je stelt doelen, motiveert het team stuurt ze in tweetallen op pad, af en toe ga je ook zelf mee om het goede voorbeeld te geven!

Op de vestiging geef je om 11.00 uur een training aan nieuwe collega's, om ze voor te bereiden op de eerste werkdag en je ze leert hoe je het verhaal over groene energie het beste kunt vertellen. Leuk: steeds meer mensen lijken Vandebron te kennen! De marketingcampagne van afgelopen periode met Jennifer Hoffman werpt zijn vruchten af.

Na de training begin je met update belletjes en kijk je hoe de teams ervoor staan. Lekker! Team 1 heeft samen al drie nieuwe klanten binnen gehaald! Team 2 gaat iets minder goed, dus je probeert ze opnieuw te motiveren, hierbij gebruik je een van de technieken die je vorige maand hebt geleerd tijdens de training: Train de Trainer. Daarna nog even snel wat nieuwe locaties scouten waar de teams naar toe kunnen volgende week!

Aan het einde van de dag heeft het team 10 nieuwe klanten ingeschreven: weer 40 ton Co2 reductie bereikt! Wat een lekker gevoel! #karmapunten

De teams komen terug naar vestiging, om dit succes te vieren voorzie jij ze een welverdiend biertje, lekker muziekje en een high-five! We maken er een feestje van vanavond!

Interesse in deze functie?

  1. Solliciteer via onderstaande 'solliciteer' button

  2. We bellen je op om elkaar beter te leren kennen

  3. Als jij én wij enthousiast zijn, dan ontmoeten we elkaar bij ons op kantoor voor een gesprek

  4. Als we na dit gesprek allebei enthousiast zijn geworden, dan ben je aangenomen! :-) Je wordt samen met de andere nieuwe collega's uitgenodigd voor een training, waarin we je alles gaan leren over Vandebron! Tot snel?

Opdrachtgever

Vandebron

Publicatiedatum

06.09.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Bijbaan
  • Full-time
Duurzaamheidscategorie
  • Duurzame energie - Energie transitie
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close