NLEN
Vacatures Zoeken

Salestijger

Functie omschrijving

Wil jij de boer op met de beste was- en reinigingsproducten? Dan is deze functie je misschien wel op het lijf geschreven. We zoeken een gedreven Salestijger die de groei van Seepje in het buitenland gaat aanjagen. Iemand die via vakbeurzen en een sterk eigen netwerk nieuwe partners voor Seepje identificeert. En iemand die specifieke sales kennis in ons team inbrengt, ten behoeve van onze huidige klanten. Je hebt één doel: zoveel mogelijk mensen met Seepje laten wassen, poetsen, schrobben en boenen. Want alleen dan worden we samen het meest impactvolle en inspirerende was- en poetsmerk van Europa!

Ons 9-koppige team staat, we hebben aan een stevige ruggengraat gebouwd. Maar een salesteam, dát staat nog niet. Terwijl Seepje afgelopen jaar met meer dan 200% groeide! Op dit moment worden onze producten verkocht in zo’n 1500 winkels in 6 landen. Zo’n 90% van onze omzet komt uit Nederland, België en Duitsland. We gaan daar zelf langs bij onze klanten, zoals Albert Heijn, Bio Planet (Colruyt) en Alnatura. We wenden daar dan ook zelf capaciteit toe aan het van de grond af aan opbouwen van ons merk. Overige omzet komt uit Portugal en Azië (Zuid-Korea en China). Voor deze landen hebben we samenwerkingen met distributeurs.

Om verder door te groeien, willen we distributie opbouwen in Frankrijk, Scandinavië en Groot-Brittanië. Mooie klus, toch? In steen staat het niet geschreven, we willen dat jij meebouwt aan onze internationale sales-strategie. Dat je ambitieuze, haalbare doelstellingen stelt zodat we de beoogde groei gaan realiseren. Ook willen we maandelijks inzicht door middel van rapportages, structurele monitoring van de concurrentie, promoties, etc. Je werkt samen met het marketing team om onze klanten op maat te bedienen, zodat zij ons merk in hun land kunnen opbouwen. En je werkt samen met Sanne en Kris om de rrrollende forecast (52 weken) up to date te houden.

We willen in jou de potentie zien van niet alleen een Salestijger (focus op internationale Business Development en accountmanagement), maar een Salesbaas/-bazin. Iemand die strategisch sterk is, ons sales-team verder opbouwt, leiding geeft, en alle bijbehorende processen samen met ons team vormgeeft.

Functie eisen

Salestijger Internationaal (fulltime):

 • Perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Een derde taal is een pré.
 • 6-8 jaar ervaring met CPG sales; Key Account Management, Trade Marketing. Bonuspunten voor non-food en social-enterprise ervaring.
 • Een (internationaal) netwerk binnen FMCG is een pré.
 • Affiniteit met duurzaamheid en onze sociale missie is een must.
 • Strategisch sterk, een echte doorzetter. Je schroomt niet om een commerciële houding in te zetten om onze missie kracht bij te zetten.
 • Nauwkeurig, autonoom, ondernemend, stressbestendig.

Arbeidsvoorwaarden

Wat je ervoor terug krijgt?

 • Een team met toppers, met hart voor Seepje en onze sociale en duurzame missie;
 • Een ondernemende, gedreven en authentieke werkomgeving;
 • Zoveel vakantiedagen als jij wilt en onbeperkt boeken bestellen;
 • Een belangrijke rol in een snelgroeiend bedrijf, wij willen dat jij mee groeit;
 • Wasmiddel, allesreiniger en heel, heel veel afwasmiddel.

Bedrijfsprofiel

Hoi! Wij zijn Seepje en wij maken natuurlijke was- en reinigingsproducten op basis van de Sapindus vrucht uit de Himalaya. Zodra de schil van deze vrucht water ziet, maakt ‘ie een natuurlijke vorm van zeep aan. Zo zorgen we samen voor een schonere én mooiere wereld!

Melvin en Jasper, twee 27-jarige mannen met een passie voor wassen, begonnen Seepje met hun stufi in 2013. Inmiddels is Seepje een team van 9 fulltimers, dat in een rap tempo wordt uitgebouwd naar een team van 13. Ons Haagse Washok is niets minder dan een heerlijke werkplek, waar het (bijna) altijd gezellig is, waar we elkaar inspireren en ons merk naar ’n hoger niveau tillen. Onze 12 verschillende producten worden bij zo’n 1500 winkels in Nederland, België en sinds kort ook Duitsland verkocht. En da’s belangrijk, want hoe meer mensen met Seepje wassen, poetsen en boenen… Hoe meer we samen betekenen voor het milieu en alle betrokkenen.

Interesse in deze functie?

Word jij de nieuwe Salestijger Internationaal bij Seepje? Laat ons weten waarom! Klik op de solliciteer button hieronden! We zien jouw CV, motivatie en eventuele aanvulling daarop, graag uiterlijk zondag 17 februari tegemoet.

PS: Je krijgt altijd een reactie.

Locatie

Den Haag

Opdrachtgever

Seepje

Publicatiedatum

08.02.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
 • Full-time
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Blogs & Infographics
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close