NLEN
Vacatures Zoeken

Senior Consultant Windenergie

Functie omschrijving

Als Senior Consultant Windenergie ben je vanaf de initiatieffase tot en met de realisatiefase verantwoordelijk voor de windenergieprojecten op land. Met volle overtuiging ga jij op zoek naar de beste manier om een windenergie-ontwikkeling landelijk ingepast en geaccepteerd te krijgen. Zodra er een windproject start, zet jij jouw vermogen in om ‘out-of-the-box’ te denken. Jij weet als geen ander hoe je de wens voor onze klanten realiseert! Je deinst niet terug van complexe vergunningstrajecten en weet hoe je met de stakeholders ervoor zorgt dat het belang van de klant zo goed als mogelijk wordt behartigd. Er is vaak geen pasklaar antwoord: iedere wens en situatie is weer anders en juist dáár ligt de toegevoegde waarde van jou als Senior Consultant Windenergie bij ECONNETIC. Jij snapt de context van deze projecten en weet hoe je met alle verschillende stakeholders gezamenlijk ervoor zorgt dat de slagingskans van het project gemaximaliseerd wordt.

Krijg je ook nog energie van het uitbouwen van de windenergietak bij ECONNETIC door de juiste mensen om je heen te verzamelen en een eigen team te creëren? Reageer dan snel!

Ontwikkeling en groei

Vanaf dag 1 zijn we ons bij ECONNETIC bewust dat onze mensen het verschil maken. En daar investeren we in. We koesteren talent en stimuleren ontwikkeling. Naast de gebruikelijke training-on-the-job start je je carrière hier met een extern coachtraject van 5 maanden. Dit traject maakt samen met andere trainingen onderdeel uit van ons Talent Ontwikkel Programma.

Je wordt opgenomen in een hecht en informeel team waar je jezelf kan zijn en dat gezamenlijk grote resultaten weet te realiseren. Als het jou en ons goed bevalt, wordt jouw arbeidsovereenkomst omgezet naar een vast contract.

Functie eisen

Wat jij kunt bieden

Jij beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht en ben je in staat om draagvlak te creëren voor jouw adviezen en aanpak. Je kunt je goed inleven in de standpunten van anderen en een stevige gesprekspartner die -als dat nodig is- af en toe ook tegengas durft te geven. En, je voelt je op je gemak bij een zeer diverse groep klanten en relaties, van agrariër tot ambtenaar, van belangenverenigingen tot investeerders en financiers. Daarnaast heb je ook:

> Aantoonbare kennis van en ervaring met het ontwikkelen van windenergie projecten op land.
> Een afgeronde hbo of wo opleiding, idealiter Ruimtelijke Planning of een vergelijkbare achtergrond die je helpt door de ruimtelijke procedures te navigeren.
> Kennis van en ervaring met beleidsprocessen, ambtelijke en politieke processen en bent goed in stakeholdermanagement.
> Ambitie om op termijn deze tak binnen ECONNETIC uit te bouwen tot een gespecialiseerd windteam.
> Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Jouw nieuwe werkgever

ECONNETIC is een jong en onafhankelijk full service energie-adviesbureau. Inmiddels werken we met zo’n 25 ondernemende ‘ECONNETICers’. Je collega’s zijn mensen die kleur geven aan onze organisatie. Ze zijn oplossingsgericht, multidisciplinair en teamspelers. Hun werkwijze is transparant voor alle betrokken partijen. Ze delen de passie voor duurzame energie en zorgen voor een eindresultaat dat -letterlijk- energie oplevert!

Wat jij kunt verwachten

ECONNETIC biedt prima arbeidsvoorwaarden, zoals:
> Een goed salaris, bonus en dito pensioenregeling.
> Een leaseauto (na een jaar wordt deze elektrisch), laptop en telefoon.
> 25 vakantiedagen op fulltime basis en 8% vakantiegeld.
> Persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Je krijgt een studie- en opleidingsbudget.
> Ruimte om te groeien voor mensen met ambitie.

> Bedrijfsfitness.

> Wij zorgen voor de lunch. Ook regelmatig voor een domibo trouwens.

Bedrijfsprofiel

ECONNETIC ontwikkelt, financiert, realiseert én beheert duurzame energieprojecten voor (lokale) overheden en het bedrijfsleven. Ons doel? Fossiele energie overbodig maken. We geven helder advies, ontwikkelen slimme oplossingen en zorgen ervoor dat duurzame energieprojecten écht van de grond komen. Zo maken wij samen met ons team, onze opdrachtgevers, partners en leveranciers duurzame energie bereikbaar voor iedereen!

Interesse in deze functie?

Interesse?

We zien je sollicitatie graag tegemoet! Stuur je cv en motivatiebrief (op 1 A4) via de sollicitatieknop hieronder. Voor vragen over de vacature kun je bellen met Martijn van der Pouw op telefoonnummer 06 46 95 42 77.

An excellent knowledge of the Dutch language is required for all positions. We do not consider applications in English.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature Consultant Duurzame Energie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

Driebergen (nabij Utrecht)

Opdrachtgever

Econnetic

Publicatiedatum

12.09.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Full-time
Duurzaamheidscategorie
  • Advies - Consultancy
  • Duurzame energie - Energie transitie
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close