NLEN
Vacatures Zoeken

Senior Locatieontwikkelaar

Functie omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega die in het complexe en dynamische werkveld van de energietransitie samen met collega’s initiatieven voor nieuwe duurzame energieprojecten ontplooit.

Ideeën voor duurzame energieprojecten die door jezelf of door derden worden aangereikt ontwikkel je tot een serieuze initiatieven voor projecten. Toekomstige duurzame energieprojecten zullen veelal tot stand komen vanuit regionale duurzaamheidsdoelstellingen, waarbij de regie over het realiseren van diverse duurzaamheidsprojecten ook door de regio’s wordt gevoerd. Op basis van deze regionale doelstellingen, overheidsbeleid en gebiedskenmerken ga je gesprekken aan met grondeigenaren, lokale overheden, burgerinitiatieven, omwonenden, NGO’s en andere stakeholders. Zo breng je hun belangen in beeld en probeer je deze te verenigen. Het doel is om concrete samenwerkingsverbanden te smeden die aan de basis staan van succesvolle duurzame energieprojecten waarin Pure Energie een belangrijke rol speelt.

Functie eisen

De collega die wij zoeken heeft een HBO/WO niveau en bij voorkeur minimaal 5 jaar ervaring met de ontwikkeling van duurzame energieprojecten. Je bent gedreven, commercieel, communicatief sterk, je bent politiek sensitief, hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en je hebt doorzettingsvermogen. Je hebt passie voor duurzame energie en bent daadkrachtig en betrouwbaar. Je kunt zowel zelfstandig als in een team goed functioneren. Je bent bij voorkeur fulltime (40 uur) beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

ure Energie biedt ondernemende en ambitieuze medewerkers een uitstekend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar eigen initiatief wordt gewaardeerd en waar je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontplooien. De werksfeer is informeel en collegiaal. Pure Energie faciliteert maatschappelijke betrokkenheid: alle medewerkers ondersteunen met regelmaat maatschappelijke organisaties of initiatieven

Bedrijfsprofiel

Pure Energie is het groenste energiebedrijf van Nederland en groeit razendsnel! Steeds meer mensen kiezen voor 100% groene stroom uit Nederlandse wind en zon. Wij leveren alleen wat we zelf duurzaam opwekken. Ons ontwikkelportfolio op het gebied van zon- en windprojecten is indrukwekkend te noemen. De komende jaren hebben we voor de verdere ontwikkeling en realisatie van onze nieuwe duurzame energieprojecten versterking nodig.

Interesse in deze functie?

Spreekt de bovenstaande functie jou aan en wil jij ons team komen versterken? Stuur dan jouw CV en (uitgebreide) motivatie ter attentie van Malou Tuut en klik op de solliciteer button.

Locatie

Enschede

Opdrachtgever

Pure Energie

Publicatiedatum

15.04.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Full-time
Duurzaamheidscategorie
  • Duurzame energie - Energie transitie
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close