NLEN
Vacatures Zoeken

Senior projectleider (32 uur)

Functie omschrijving

Als senior projectleider bij Campagnes ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, acquireren en uitvoeren van grote, complexe projecten/campagnes van Natuur & Milieu die gericht zijn op consumenten. Ook ben je verantwoordelijk voor de marketing en communicatie-aspecten van andersoortige projecten en voor relatiemanagement van partners. Je bent breed inzetbaar voor alle marketing interventies.

Natuur & Milieu kent twee soorten campagnes: campagnes gericht op handelingsperspectief voor consumenten (zoals onze campagne “Slimwoner”), en campagnes die ook tot doel hebben beleid te beïnvloeden (zoals onze campagne “Vlieg op met belastingvrij vliegen”). Jij wordt met name verantwoordelijk voor deze laatste soort campagnes. Dat betekent dat je goed bent in het vertalen van onze inhoudelijke impact doelen naar het grotere publiek.

Jouw rol in het kort:

  • Je ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, acquireren en uitvoeren van grote, complexe projecten/campagnes
  • Je bent verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de (met name) beleid gerelateerde campagnes van Natuur & Milieu en geeft samen met de programmaleiders van de afdeling Programma’s sturing en richting aan de publieksgerichte processen en projecten/campagnes, waarmee je bijdraagt aan de strategische positionering van de organisatie.
  • Je acquireert financiële middelen bij bedrijfsleven, fondsen en overheden.
  • Je bent een echte teamspeler en gaat samen met je collega’s binnen het team Campagnes en de afdeling Programma’s en het team Externe Positionering voor het realiseren van maximale milieu-impact.
  • Je legt en onderhoudt lange termijn relaties en fungeert als professioneel partner waarbij je samenwerkt met diverse bedrijven, marketing- en onderzoeksbureaus, en/of andere maatschappelijke organisaties.
  • Je rapporteert aan de directeur Campagnes.

Functie eisen

Je bent een marketingdeskundige en hebt een academisch niveau met minimaal 7 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 3 jaar in publiekscampagnes en/of online marketing. Je hebt ervaring in het leiden van complexe projecten/campagnes, bent communicatief sterk en beschikt over een relevant netwerk dat je ook weet in te zetten. Kennis en ervaring op het gebied van beleid gerelateerde campagnes zijn een pré. Jouw kennis is breed en je ziet kansen voor Natuur & Milieu om nieuwe stappen te zetten in haar strategie en aanpak.

Je hebt ervaring met en plezier in het acquireren van financiële middelen om je projecten/campagnes uit te kunnen voeren. In je contacten met bedrijven, bureaus en maatschappelijke organisaties ben je een bruggenbouwer: je legt gemakkelijk relaties en realiseert strategische samenwerkingsverbanden.
Je hebt ervaring met “het verschil maken” en je herkent jezelf in de volgende eigenschappen: strategisch inzicht, maatschappelijk gedreven, creatief, resultaatgericht, ondernemend, besluitvaardig en gericht op samenwerken.

Arbeidsvoorwaarden

Wij vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Een uitdagende baan met veel contacten. Een dynamische, bruisende en professionele werkomgeving en enthousiaste collega’s. Het salaris is € 3.684 tot maximaal € 5.177 bruto per maand (o.b.v. 40 uur). Daarnaast kent Natuur & Milieu een goede eigen arbeidsvoorwaardenregeling,waaronder een laptop en smartphone, een goede reiskostenregeling en 23 vakantiedagen & 12 ATV dagen bij een volledige werkweek van 40 uur. Een assessment maakt deel uit van de procedure.

Bedrijfsprofiel

Natuur & Milieu gelooft in een duurzame toekomst voor iedereen. Waar mensen leven, werken en ondernemen zonder schade aan natuur en milieu. Samen met mensen, bedrijven en overheden werken wij aan duurzame oplossingen op het gebied van voedsel, mobiliteit, grondstoffen en energie. Zodat we kunnen blijven reizen en energie gebruiken, maar dan schoon en hernieuwbaar; we lekker en gezond eten zonder de aarde uit te putten; we spullen hergebruiken in plaats van opgebruiken. Deze thema’s hebben de grootste impact op het bereiken van onze doelen: Nederland klimaatneutraal in 2050 en herstel van biodiversiteit.

Het team Campagnes is verantwoordelijk voor fondsenwerving en het ontwikkelen en leiden van alle communicatie- en marketingcampagnes van Natuur & Milieu.

Interesse in deze functie?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan jouw cv en motivatie uiterlijk voor 24 juni naar vacatures@natuurenmilieu.nl t.a.v. Marieke Rolf.

De eerste gesprekken vinden plaats op 1 en 2 juli en de tweede gesprekken op 8 en 9 juli.

Voor meer informatie kun je onze website www.natuurenmilieu.nl of ons jaarverslag 2018 bekijken.

Locatie

Utrecht

Opdrachtgever

Natuur en Milieu

Publicatiedatum

07.06.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Part-time
Duurzaamheidscategorie
  • Ecologie - Natuur
  • Klimaat - Milieu
  • Overheid - Stichting - Non-profit
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close