NLEN
Vacatures Zoeken

SPEAKERS FOR GOOD ZOEKT (JUNIOR) CONTENT MARKETEER

Functie omschrijving

Speakers for Good is een start-up en internationaal boutique sprekersbureau met een sterke purpose. Wij geloven dat het creëren van een betere wereld geen baan noch een project is, maar een levensstijl. Je gaat er mee naar bed en je staat er mee op. Doing well (Making Money) is een resultante van Doing Good (creating financial, social and ecological value).

Dit straalt door in al onze ambities en maakt Speakers for Good uniek in de branche, een echte belevenis en een te gekke expeditie naar het maximale potentieel. Voor alle stakeholders, inclusief jijzelf!

Op een unieke locatie in hartje Jordaan in Amsterdam vertegenwoordigt Speakers for Good internationale topsprekers op een missie. Het bureau onderscheidt zich op vele punten van bijna alle peers; bedoeling, niet-onderhandelbare waarden, beleving en betekenis, waardecreatie, transparantie en ethiek. Er is geen gelijke in de markt.

Wij zoeken per direct een (Junior) Content Marketeer die ons team komt versterken om zowel voor ons bureau, als onze sprekers een sterke online contentstrategie te bouwen.

Met jouw passie voor content creatie & online marketing weet jij als geen ander hoe je de missie van ons bureau en onze sprekers effectief doorvertaalt. Met oog voor de doelgroep creëer jij unieke content die inspireert en leidt tot zichtbaarheid en conversie.

Mede door jouw inzichten en creativiteit willen we een nieuwe standaard neerzetten. Voor ons zelf maar ook voor de sector. Uiteraard zijn nog niet alle kaders bepaald en je zult dan ook intensief meedenken met de strategie voor zowel het bureau als alle sprekers. Je maakt deel uit van een hecht en zeer gemotiveerd topteam en jouw drive en professionaliteit zorgt altijd voor een optimale samenwerking en maximaal resultaat.

Werkzaamheden:

 • Het meedenken en uitvoeren van (online) marketing & content campagnes voor het bureau en voor onze sprekers;
 • Je coördineert en ondersteunt de dagelijkse marketing activiteiten van ons bureau & de sprekers;
 • Je definieert samen met het team de juiste marketing tools & optimaliseert content voor de gehele marketing & sales funnel om zo de impact van onze sprekers te vergroten;
 • Content creatie voor o.a. social media, de website, mailings, digitale marketing uitingen en campagnes (SEO/SEM), podcasts, blogs en sales tools;
 • Het ontwikkelen van pakkende visuals, presentaties, animaties, video’s en andere uitingen die een grote impact hebben op de doelgroepen;
 • Het continu analyseren, evalueren en optimaliseren van de strategie en campagnes;
 • Het onderhouden van relaties met de sprekers.

Functie eisen

 • Minimaal 1-2 jaar aantoonbare ervaring in content creatie & online marketing
 • Affiniteit met copywriting en het creëren van unieke content
 • Ruime ervaring met Creative Cloud van Adobe (Design/Editing)
 • Kennis van Google Analytics, Google Adwords en Campagne Manager Tools
 • hbo werk- en denkniveau; vooral iemand die voor zichzelf en anderen altijd de lat hoog legt en met een servicegerichte ‘het kan altijd beter’ mentaliteit;
 • Groot empathisch vermogen, je weet je tot in de finesses te verplaatsen in de wensen en doelstellingen van het bureau, onze sprekers en klanten en je kunt deze naadloos vertalen naar onderscheidende concepten, concrete plannen en pragmatische taken;
 • Je bent resultaatgericht en transparant; je maakt iedereen blij met je professionele, mensgerichte aanpak en communicatie en je bent altijd aanspreekbaar op de resultaten.
 • En bovenal: je kunt je helemaal vinden in de bedoeling van Speakers for Good en je wilt ook eigen bijdrage leveren aan het creëren van een duurzame wereld.

Arbeidsvoorwaarden

Een mega uitdagende job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een inspirerende werkomgeving. Samenwerken met een unieke combinatie van een jong team en de kennis van gerenommeerde ondernemers in de board. Feitelijk bieden we de juiste kandidaat een fascinerende expeditie naar een volgend niveau in werk en persoonlijke ontwikkeling.

Standplaats is hartje Amsterdam, dus als je in Amsterdam e.o. woonachtig bent is dat een pré, maar niet noodzakelijk. We kiezen uiteindelijk altijd voor de beste kandidaat! De beloning en arbeidsvoorwaarden hebben de karakteristieken van een startup met het perspectief van een impactvolle en toonaangevende multinational.

Bedrijfsprofiel

Speakers for Good is een start-up en internationaal boutique sprekersbureau met een sterke purpose. Wij geloven dat het creëren van een betere wereld geen baan noch een project is, maar een levensstijl. Je gaat er mee naar bed en je staat er mee op. Doing well (Making Money) is een resultante van Doing Good (creating financial, social and ecological value).

Interesse in deze functie?

Begint jouw hart sneller te kloppen bij deze unieke job? Reageer dan direct via de 'Solliciteer' button hieronder, want we verwachten tientallen serieuze kandidaten en we zijn scherp en gedreven om snel de beste kandidaat aan boord te halen.

Wij kijken er naar uit en hebben zin om met je op expeditie te gaan!

Locatie

Amsterdam

Opdrachtgever

Speakers For Good

Publicatiedatum

10.10.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
 • Full-time
 • Part-time
Baancategorie
 • Advies - Consultancy
 • Maatschappelijk
 • Duurzame energie - Energie transitie
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close