NLEN
Vacatures Zoeken

SPEAKERS FOR GOOD ZOEKT (JUNIOR) SALES AGENT OM TOPSPREKERS TE VERTEGENWOORDIGEN

Functie omschrijving

Wij zoeken een (junior) Sales Agent die ons gloednieuwe bureau komt versterken en een groep gerenommeerde topsprekers wil vertegenwoordigen en hen naar een volgend level in hun carrière wil begeleiden.

Als Sales Agent lever je zowel aan onze sprekers als aan onze klanten een ongeëvenaarde service met jouw sprankelende persoonlijkheid, zet jij samen met de spreker een strategie en maak je optimaal gebruik van de tools die de agency beschikbaar heeft om targets te behalen. Jij bent de centrale schakel en weet vraag en aanbod naadloos op elkaar aan te sluiten en zorgt voor een optimale uitvoering van het hele verkoopproces, acquisitie en relatiebeheer.

Je maakt deel uit van een hecht en zeer gemotiveerd topteam en jouw drive en professionaliteit zorgt altijd voor een optimale samenwerking en maximaal resultaat en impact. Je laat je graag aanspreken op het resultaat en de kwaliteit van je werk in het bijzonder, omdat je elke week beter wilt worden. Net zoals wij!

Functie eisen

 • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in sales;
 • Ervaring met het werken op Apple is een pré;
 • HBO werk- en denkniveau; vooral iemand die voor zichzelf en anderen altijd de lat hoog legt en met een servicegerichte mentaliteit de deal rond krijgt;
 • Groot empathisch vermogen, je weet je tot in de finesses te verplaatsen in de wensen en doelstellingen van het bureau, onze sprekers en klanten en je kunt deze naadloos vertalen naar onderscheidende concepten, concrete plannen en pragmatische taken;
 • Je bent resultaatgericht en transparant; je maakt iedereen blij met je professionele, mensgerichte aanpak en ijzersterke communicatie en je bent altijd aanspreekbaar op de resultaten.
 • En bovenal: je kunt je helemaal vinden in de bedoeling van Speakers for Good en je wilt ook eigen bijdrage leveren aan het creëren van een duurzame wereld

Arbeidsvoorwaarden

Speakers for Good biedt je een mega uitdagende job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een inspirerende werkomgeving. Samenwerken met een unieke combinatie van een jong team en de kennis van gerenommeerde ondernemers in de board. Feitelijk bieden we de juiste kandidaat een fascinerende expeditie naar een volgend niveau in werk en persoonlijke ontwikkeling.

Standplaats is hartje Amsterdam, dus als je in Amsterdam e.o. woonachtig bent is dat een pré, maar niet noodzakelijk. We kiezen uiteindelijk altijd voor de beste kandidaat! De beloning en arbeidsvoorwaarden hebben de karakteristieken van een startup met het perspectief van een impactvolle en toonaangevende multinational.
Bedrijfsprofiel


Interesse in deze functie?

Begint jouw hart sneller te kloppen bij deze unieke opportuniteit, of ken je iemand? Reageer dan direct via de 'Solliciteer' button hieronder, want we verwachten tientallen serieuze kandidaten en we zijn scherp en gedreven om snel de beste kandidaat aan boord te halen.

Deel deze vacature in je netwerk of stuur zelf een korte motivatie met je uitgebreide CV naar Emiel Vergnes. Wij kijken er naar uit en hebben zin om met je op expeditie te gaan!

Locatie

Amsterdam

Opdrachtgever

Speakers For Good

Publicatiedatum

04.09.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
 • Full-time
 • Part-time
Duurzaamheidscategorie
 • Advies - Consultancy
 • Maatschappelijk
 • Duurzame energie - Energie transitie
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close