NLEN
Vacatures Zoeken

Stagiair Marketing/Communicatie

Functie omschrijving

Jij gaat ervoor zorgen dat wij meer mensen bereiken met onze innovatieve producten. Als stagiair marketing & communicatie ga jij de marketing van Kindow naar een hoger niveau te tillen. Daarbij verdiep je je in B2B marketing kanalen en tools. Onder begeleiding van een branding specialist ga jij een marketing plan bedenken en uitvoeren. Jij gaat een content kalender ontwikkelen en geregeld inhoudelijke content creëren en verspreiden. Daarbij ga je het gesprek aan met geïnteresseerden op social media.

Functie eisen

Je wilt impact maken door jouw communicatie talent in te zetten voor slimme, duurzame oplossingen.

Je bent zelfstandig, proactief en hebt een gezonde dosis humor. Je hebt een ‘can-do’ houding en vindt het leuk om nieuwe skills te leren, daarbij zijn youtube en google jouw beste vrienden. Je hebt interesse in technologie en duurzaamheid. Je hebt affiniteit met nieuwe en sociale media en vindt het leuk om te schrijven en/of foto’s en video’s te maken. Met jouw communicatieve vaardigheden maak en onderhoud je gemakkelijk contact zowel on- als offline. Je bent vierdejaars student en volgt een commerciële opleiding.

Arbeidsvoorwaarden

De kans om het verschil te maken; veel vrijheid, leer- en groeikansen in een informele en open werksfeer. De functie is op fulltime basis met een passende stage vergoeding.

Bedrijfsprofiel

Daglicht is essentieel voor een prettige, gezonde en productieve werkomgeving! Daarom ontwikkelt Kindow intelligente zon- en daglichtregeling, waarmee we het comfort van gebouwen verbeteren en direct ook de energie-efficiëntie. Onze impact? 20% besparing op het totale energieverbruik voor koeling, verwarming en verlichting, berekend door de TU Eindhoven.


In 2016 is Kindow opgericht als Yes!Delft start-up. Binnen twee jaar zijn wij van concept, via productontwikkeling naar de oplevering van vooruitstrevende projecten gegaan, inmiddels hebben we ruim 1000m2 innovatieve zon- en daglichtsystemen opgeleverd. Dit alles d.m.v. een succesvolle crowdfunding campagne en professionele investeerders, maar vooral door ons gedreven team.


Interesse in deze functie?

Solliciteer direct! Groet, Sam Kin

Locatie

Delft

Opdrachtgever

Kindow

Publicatiedatum

07.06.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Full-time
  • Stage
Duurzaamheidscategorie
  • Duurzame energie - Energie transitie
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close