NLEN
Vacatures Zoeken

Testlead (24-40 uur per week, m/v)

Functie omschrijving

Als Testlead begeleidt je en realiseer je de opdrachten die wij voor onze klanten uitvoeren op het gebied van software testen. Dit zijn redelijk normale opdrachten, tegen normale tarieven en voorwaarden. Wat het bijzonder maakt is dat je dit doet met een team van medewerkers die een vorm van autisme hebben. Zij hebben allen HBO niveau en zijn thuis in het testen van software. Door de opdrachten op een andere manier in te delen en op te splitsen, precies op maat voor onze medewerkers, kunnen wij laten zien dat onze collega’s bovengemiddeld kunnen presteren en onze slogan ‘de beste testers’ echt geen loze kreet is.

Jouw rol is het uitvoeren van de testopdrachten, het opdelen in duidelijke, uitvoerbare individuele taken en het inhoudelijk begeleiden van de medewerkers. Daarnaast werk je zelf ook mee aan de uitvoering van de opdrachten.
Daar waar je niet thuis bent in het begeleiden van mensen met autisme, hebben wij jobcoaches in huis, gespecialiseerd in autisme, waar je op terug kan vallen.

Functie eisen

Je hebt zelf ruime ervaring als software tester en hebt inmiddels een aantal projecten als testlead afgerond. Je bent gewend om mensen aan te sturen.
Je hebt affiniteit met onze maatschappelijke missie
Je hebt HBO niveau

En je bent er aan toe om uit de commerciële doelstellingen en in de maatschappelijke meerwaarde te stappen.

Arbeidsvoorwaarden

• Een marktconform salaris, maximaal € 4.000 bruto per maand/fulltime
• Uitstekende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.
• Lease auto, telefoon en laptop.
• Je komt te werken binnen een informeel, ambitieus en succesvol groeiend bedrijf.
• Verantwoordelijkheid en korte lijnen.

Bedrijfsprofiel

Specialisterren is een succesvolle Social Enterprise en wij groeien hard. Specialisterren is de expert voor testen van software en toonaangevend op het gebied van testautomatisering. Vanuit de testfactory bieden wij flexibele testcapaciteit voor e-commerce, online portalen, websites, mobile apps en webapplicaties. Specialisterren biedt integrale testdiensten op maat.

Specialisterren bestaat al 10 jaar en verenigt de unieke combinatie van maatschappelijke betrokkenheid en commerciële ambitie in zich. Als sociale onderneming levert Specialisterren niet alleen diensten van topkwaliteit, maar hebben we ook een sociale missie. Kwalitatieve dienstverlening en sociaal gezicht gaan bij ons hand in hand.

Interesse in deze functie?

Ben je enthousiast over deze functie? Stuur dan een uitgebreide motivatiebrief met cv via de 'solliciteerbutton'
Heb je vragen of wil je graag meer weten over deze functie? Neem dan contact op met met Annemiek Pie (HR adviseur), 030 2615111.

Locatie

Utrecht, Lage Weide

Opdrachtgever

Specialisterren

Publicatiedatum

08.05.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Part-time
Duurzaamheidscategorie
  • Social Enterprise
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close