NLEN
Vacatures Zoeken

Vacature: Financieel medewerker & Personeelszaken (m/v)

Functie omschrijving

Klimaatverbond Nederland zoekt een nauwkeurige en gedreven financiële medewerker die affiniteit heeft met uitvoerende personeelszaken. Onze organisatie is sinds 1992 een landelijke vereniging van decentrale overheden die zich inzetten voor een klimaatneutraal en klimaatbestendig Nederland. Met een klein vast team van elf mensen en een netwerk van zelfstandigen werken we aan diverse activiteiten.

Functie eisen

Wat we bieden

Aanstelling is op basis van een jaarcontract. Doorgroei naar functie assistent Controller behoort tot de mogelijkheden (taakuitbreiding: maken van rapportages en begrotingen).

 • Een dienstverband tussen de 20 en 24 uur;
 • Een afwisselend en uitdagend takenpakket;
 • Een dynamische organisatie;
 • Een passend salaris.

Arbeidsvoorwaarden

Wat we vragen

Je taken zijn onder andere: het opmaken en verwerken van binnenkomende en uitgaande facturen in ons financiële systeem (Snelstart), debiteuren- en crediteurenbewaking, liquiditeitsbeheersing en financiële verantwoording in het CRM-systeem. Samen met onze controller zorg jij ervoor dat het proces goed verloopt. Tevens houd je je bezig met het verzorgen van de personeelsadministratie (aan- en afmelden in diverse systemen, contracten opstellen, dossier compleet maken, mutaties). Daarnaast pak je diverse administratieve werkzaamheden op en behandel jij de declaraties die van je collega’s binnenkomen. Een accurate aanpak is bij deze taken belangrijk. Jij hebt / bent:

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • 5 – 10 jaar werkervaring in soortgelijke functie;
 • Een zelfstandige initiatiefnemer met doorzettingsvermogen;
 • Accuraat en discreet;
 • Gedegen kennis van Excel en Word;
 • Kennis van Snelstart (is een pré).

Bedrijfsprofiel

Waar kom je te werken

Vanuit ons hoofdkantoor in Arnhen worden alle activiteiten van Klimaatverbond Nederland uitgevoerd in samenwerking met en ten behoeve van de leden: gemeenten, provincies en waterschappen. Klimaatverbond Nederland ontwikkelt en realiseert activiteiten op het gebied van bewustwording, gedragsverandering, communicatie en beleid.

Bekende activerende campagnes zijn de Warmetruiendag, Energy Battle, Groene Voetstappen en de Kinderklimaattop. Beleidsactiviteiten bestaan onder meer uit het mede-initiëren en faciliteren van het Gelders Energieakkoord en de Green Deal Scholen.

Klimaatverbond maakt deel uit van het adviesteam van de nationale klimaatadaptatiestrategie (NAS). Ook werkt Klimaatverbond Nederland samen met andere organisaties. Bijvoorbeeld binnen de Nederlandse Klimaatcoalitie en de Lokale Energie Etalage. Internationaal zijn we verbonden aan de Climate Alliance en Energy Cities. Aan deskundigheidsbevordering voor leden en niet-leden wordt gebouwd binnen de Klimaatacademie.

Interesse in deze functie?

Interesse?

Jouw motivatie en CV ontvangen we graag voor 7 december a.s. per e-mail op info@klimaatverbond.nl. We horen ook graag van je per wanneer je beschikbaar bent. Midden december wordt een selectie gemaakt. De gesprekken worden ingepland in de laatste week voor kerst. Meer informatie is verkrijgbaar bij onze directeur Petra Lettink, bereikbaar via petra.lettink@klimaatverbond.nl of 088 0238900.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!

Locatie

Arnhem

Opdrachtgever

Anoniem

Publicatiedatum

04.12.2018

Meer details
Match criteria
Dienstverband
 • Part-time
Duurzaamheidscategorie
 • Duurzame energie / Energie transitie
 • Klimaat / Milieu
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Blogs & Infographics
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close