NLEN
Vacatures Zoeken

Veldmedewerker

Functie omschrijving

Het proces onderhoud watersysteem omvat in hoofdzaak de zorg over het groenonderhoud van onze waterlopen. Denk hierbij aan maaien van paden, taluds en bodems en snoei- en zaagwerkzaamheden. Daarnaast worden er ook klussen uitgevoerd in de vorm van aanleggen duikers, plaatsen van stuwen, bestrijden van exoten etc. Ook komt het voor dat er controle werkzaamheden uitgevoerd moeten worden aan stuwen, gemalen of peilbuizen. Voor ons proces zijn we op zoek naar een

Veldmedewerker
Soerendonk, 36 uur per week

Functie
De Veldmedewerker is de uitvoerder van werkopdrachten in het veld. De Veldmedewerker brengt bij het uitvoeren van de opdrachten gebiedskennis en kennis van De Dommel-werkwijzen in. Afwijkingen in het veld worden doorgegeven. Vastleggen van gegevens is vanzelfsprekend. De Veldmedewerker kan uitleggen wat het waterschap ter plekke doet en waarom. Staat hiermee boeren, burgers en buitenlui in het veld te woord én weet wanneer er doorverwezen moet worden en naar wie.

Functie eisen

Je hebt een mbo-opleiding in de richting van cultuurtechniek of land, weg en waterbouw. Je hebt gevoel voor en ruime ervaring met machines en daarnaast ook groene vingers. Je hebt affiniteit met digitaal werken (in het veld). Je kunt zelfstandig werken, bent ondernemend en beschikt over een dosis gezond boeren verstand. Je beschikt over een rijbewijs B en T (must) en bij voorkeur ook E.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal €2144,- en maximaal €2656,- bruto per maand (op basis van een 36-urige werkweek). Daarnaast krijg je voor je werkzaamheden een vuilwerktoeslag. Het waterschap kent een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Standplaats van deze functie is Soerendonk.

Bedrijfsprofiel

Werken bij Waterschap De Dommel is samen met ruim 430 collega’s werken aan schoon, voldoende en veilig water in een mooi gebied in Midden-Brabant. In een wereld waarin we steeds vaker te maken krijgen met extreem weer.

De Dommel is een flexibele werkgever die persoonlijk leiderschap en talentontwikkeling waardevol vindt en waar je zelf aan het roer staat voor een goede balans tussen werk en privé. Als je wilt werken aan je persoonlijke ambities en je loopbaan dan ondersteunt onze Brabantaquademie je daarin. Spreekt een werkomgeving je aan die informeel, slagvaardig en samenwerkingsgericht is én waar verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen, reageer dan op de vacature!

Wil je meer informatie over onze waterschap? Kijk dan op www.dommel.nl/algemeen/werken-bij-ons/werken-bij-ons.html.

Interesse in deze functie?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met John van Avezaath, Procesmanager Onderhoud Watersysteem, telefoonnummer 06-20114683. Vragen over de sollicitatieprocedure kun je stellen aan Els van Suijlekom, Personeelsconsulent, telefoonnummer 06-41660613.


Je kunt solliciteren tot en met 30 juli via de onderstaande het online sollicitatieformulier. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 6 augustus in de ochtend.

Vind je deze vacature interessant? Maar heb je nog geen opleiding in deze richting? Bekijk dan ook eens onze vacature voor de Leerling Veldmedewerker!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

Soerendonk

Opdrachtgever

Waterschap De Dommel

Publicatiedatum

03.07.2019

Meer details
Match criteria
Dienstverband
  • Full-time
Duurzaamheidscategorie
  • Ecologie - Natuur
  • Klimaat - Milieu
  • Overheid - Stichting - Non-profit
Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close