NL

In the Spotlight

Ben je benieuwd waar je precies terecht komt wanneer je solliciteert? Wat de cultuur is en hoe successen worden gevierd? Maar ook: wat doen je toekomstige collega's nu precies en waarom? 

We zijn naar een paar bedrijven geweest waarvan we trots zijn dat ze gebruik maken van Greenjobs. Benieuwd? Lees snel verder!

The Sustainables

Het eerste bedrijf waar we zijn geweest is The Sustainables - een jong en snelgroeiend bedrijf met 9 hoogopgeleide medewerkers met een groen hart. The Sustainables bedenkt en ontwikkelt hightech online tools om woonhuizen op te kunnen meten en levert verschilllende digitale gereedschappen om op afstand de geschiktheid van woningen te bepalen voor onder andere zonnepanelen en woningisolatie.

LEES MEER

Econnetic

Het volgende bedrijf is Econnetic, wat we hebben bezocht op hun mooie kantoorlocatie in Driebergen. Econnetic is een op het moment sterk groeiend energievol bedrijf en realiseert samen met overheden en het bedrijfsleven de mooiste duurzame energieprojecten. Econnetic helpt projecten te versnellen, verbindt de juiste partijen aan elkaar en geeft sturing met een aanpak die werkt.

Lees meer

Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Blogs & Infographics
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close