NLEN

Krijg tips

Het vinden van werk is niet altijd even makkelijk. Het vinden van de ideale baan is vaak nog lastiger.

Jouw droombaan is er eentje waar je niet alleen je kennis en vaardigheden in kwijt kunt. Je kunt er ook groeien en krijgt er iedere dag weer energie van.

Inzicht krijgen in jouw ideale baan is de absolute eerste stap naar succes.

Weet je precies waar je naar op zoek bent? Dan mag natuurlijk niets een succesvolle sollicitatie in de weg staan! We kunnen je daar op drie manieren bij helpen:

CV Check

Jouw cv. Misschien wel het belangrijkste document in je professionele leven. Zeker als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Hoe zorg je ervoor dat je door de eerste scan komt? Wij helpen je graag op weg!

 

Lees meer

LinkedIn check

In het digitale tijdperk wordt persoonlijke, online presentatie steeds belangrijker. Grote kans dat je door je nieuwe werkgever eerst even gegoogeld wordt. Dan is het van belang dat op jouw LinkedIn niets aan te merken valt!

 

Lees meer

Loopbaancoaching

Je bent op zoek naar een baan die bij je past, maar weet niet precies welke richting je op wilt gaan of wat je kan. Of je weet misschien wel wat voor functie je uit wenst te oefenen, maar waar? Het kan ook zo zijn dat je een uitnodiging binnen hebt voor een eerste gesprek. Misschien wil je je sollicitatiegesprek eens – live – oefenen met een ervaren recruiter. Wij helpen je graag op weg!

Lees meer

Ben je benieuwd met welke vragen je naar een loopbaancoach kunt? Lees dan nu de blog van onze coach Sjoukje!

Lees blog

Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Blogs & Infographics
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close