Over Ons

Greenjobs is een no nonsens start-up met een missie: het Future Proof maken van het bedrijfsleven. Hiervoor gebruiken we de principes van de Triple Bottom Line en de vijf criteria van een High Performing Organization.

We stimuleren organisaties om Future Proof te ondernemen door het praktisch en winstgevend te maken. 

Ben je benieuwd wat we nog meer doen? Neem dan een kijkje op de  website of neem contact met ons op!

Ons Team

Nieuw item

Annemiek Nusmeijer - Owner

Annemiek heeft Master in Politicologie, Internationale Betrekkingen en een Bachelor in Communicatie. Naast haar betrokkenheid bij Greenjobs.nl is ze actief met The Sustainable Reruiter en voorheen tien jaar in dienst geweest bij SThree met als laatste functie Business Manager JP Gray. Een doorgewinterde recruiter met passie voor duurzaamheid en een internationale mindset. Haar hond Mees is vaak op kantoor te vinden en is dan ook bestempeld als office dog van Greenjobs.

E-mail: annemiek@greenjobs.nl Telefoon: (+31) 6 24216286

 

Nieuw item

Associates

En dan is daar nog het Greenjobs Netwerk. Experts met ervaring en titels op alle gebied van duurzaamheid. Met plezier pakken ze elke vraag of uitdaging aan om te zorgen dat jouw organisatie future-proof wordt en blijft! Zij hebben, net als wij, passie voor het ontwikkelen van business op basis van People, Planet en Profit. Daarom is het een genot om met ze samen te werken!

 

 

 

Nieuw item

Join ons team!

Wil je ook partner worden en ons team komen versterken? Laat het ons weten! We zijn altijd op zoek naar ondernemend talent met passie voor duurzaamheid. Check onze openstaande vacatures hier, of bel ons!

Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Blogs & Infographics
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close