Over Ons

Greenjobs is een no-nonsense start-up met een missie: het Future Proof maken van het bedrijfsleven. Hiervoor gebruiken we de principes van de Triple Bottom Line en de vijf criteria van een High Performing Organization. We stimuleren organisaties om Future Proof te ondernemen door hen praktisch en winstgevend te maken. Ben je benieuwd wat we nog meer doen? Neem dan een kijkje op de website of neem contact met ons op!

 

Ons Team

Annemiek Nusmeijer - Owner

Annemiek heeft een Master behaald in Politicologie, Internationale Betrekkingen en een Bachelor in Communicatie. Naast haar betrokkenheid bij Greenjobs.nl is ze actief met The Sustainable Recruiter en is ze voorheen tien jaar in dienst geweest bij SThree met als laatste functie Business Manager JP Gray. Een doorgewinterde recruiter met passie voor duurzaamheid en een internationale mindset. Haar hond Mees is vaak op kantoor te vinden en is dan ook bestempeld als office dog van Greenjobs.

E-mail: annemiek@greenjobs.nl

Telefoon: 020-765 1323

 

 

Associates

En dan is daar nog het Greejobs Netwerk. Experts met ervaring en titels op elk gebied van duurzaamheid. Met plezier pakken ze elke vraag of uitdaging aan om te zorgen dat jouw organisatie future-proof wordt en blijft. Zij hebben, net als wij, passie voor het ontwikkelen van business op basis van People, Planet en Profit. Daarom is het een genot om met ze samen te werken. 

Sjoukje Bonekamp - Loopbaancoach 

Denken in mogelijkheden, ervaren door te doen en jezelf regelamatig een beetje stretchen, dat is Sjoukjes instelling. Als coach staat ze bekend als iemand die zelfvetrouwen vergroot, focus geeft en tot actie aanzet. Het geeft haar energie wanneer mensen hun eigen waarde (her)vinden en daarmee ervaren dat er veel meer mogelijk is dan ze in eerste instantie dachten. Dat Sjoukje via Greenjobs kan bijdragen aan een duurzame mindset vindt ze heel waardevol. Als carrièrecoach heeft ze ruime ervaring opgedaan in de gezonheidszorg en het bedrijfsleven voordat ze de stap heeft gezet naar volleding ondernemerschap.

Sjoukje heeft al veel mensen via Greenjobs geholpen en heb je ook interesse in loopbaancoaching? Klik dan hier

 

 

Join!

Wil je ook partner worden en ons team komen versterken? Laat het ons weten! We zijn altijd op zoek naar ondernemend talent met passie voor duurzaamheid. Mail ons vooral op info@greenjobs.nl of bel eens naar 020-765 1323!

Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Blogs & Infographics
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close