NLEN

In the Spotlight

Ben je benieuwd waar je precies terecht komt wanneer je solliciteert? Wat de cultuur is en hoe successen worden gevierd? Maar ook: wat doen je toekomstige collega's nu precies en waarom? 

We zijn naar een paar bedrijven geweest waarvan we trots zijn dat ze gebruik maken van Greenjobs. Benieuwd? Lees snel verder!

The Sustainables

Het eerste bedrijf waar we zijn geweest is The Sustainables - een jong en snelgroeiend bedrijf met 9 hoogopgeleide medewerkers met een groen hart. The Sustainables bedenkt en ontwikkelt hightech online tools om woonhuizen op te kunnen meten en levert verschilllende digitale gereedschappen om op afstand de geschiktheid van woningen te bepalen voor onder andere zonnepanelen en woningisolatie.

LEES MEER

Econnetic

Het volgende bedrijf is Econnetic, wat we hebben bezocht op hun mooie kantoorlocatie in Driebergen. Econnetic is een op het moment sterk groeiend energievol bedrijf en realiseert samen met overheden en het bedrijfsleven de mooiste duurzame energieprojecten. Econnetic helpt projecten te versnellen, verbindt de juiste partijen aan elkaar en geeft sturing met een aanpak die werkt.

Lees meer

GoodFuels

De volgende werkgever is GoodFuels - een snelgroeiende scale-up gevestigd in Amsterdam en Rotterdam. Ze zijn koploper op het gebied van duurzame brandstoffen voor de scheepvaart en het zwaar wegtransport. In die hoedanigheid speelt GoodFuels een actieve rol in technologieontwikkeling en commercialisering van hernieuwbare brandstoffen.

Lees meer

Food Cabinet

Food Cabinet is een project– en campagnebureau dat zich specialiseert in voedselvraagstukken. Ze werken aan het duurzamer, eerlijker en gezonder maken van onze voedselwereld. Dit doen ze door toffe, slimme en in het oog springende campagnes en projecten te ontwikkelen.

Lees meer

Groenpand

Groenpand is een nieuw type energiebedrijf. Ze streven naar het doel doel om woonhuizen en kantoren stap voor stap te vergroenen, zodat deze helemaal onafhankelijk worden van vervuilende, fossiele brandstoffen. Dut bereiken ze door het adviseren en realiseren van innovatieve technieken voor energiebesparing en energie-opwek.

Lees meer

Recycle Valley

Recycle Valley is een kleine, snel groeiende organisatie die zich inzet voor de bestrijding van zwerfafval. Dit doen zij door middel van educatieve projecten/ bewustwordingscampagnes die onder andere worden uitgevoerd op stranden, in parken en tijdens evenementen.

Lees meer

Fastned

Bij Fastned kun je werken aan tastbare duurzame infrastructuur, die elektrische mobiliteit versnelt. De missie van Fastned is de transitie naar 100% elektrische mobiliteit te versnellen. Ze doen dit door een Europees netwerk te bouwen van snellaadstations waar alle elektrische auto's kunnen laden met hernieuwbare energie.

Lees meer

De Groene Grachten

De Groene Grachten is adviseur en procesbegeleider in het verduurzamen van historische panden, van kerk tot woning en van museum tot fort. Wubbo Ockels en Suze Gehem richtten de organisatie op met de volgende woorden: “Als zelfs een eeuwenoud grachtenpand duurzaam kan, dan kan het toch overal!”

lees meer

Better Places

Better Places is een reisorganisatie met een maatschappelijk en duurzame missie. Better Places is niet begonnen om veel geld te verdienen. Maatschappelijke winst voor iedereen, daar gaat het hen om.

Lees meer

Over Greenjobs
Het team
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close