NLEN
Banen met impact

Vacatures

Vacatures Zoeken
Nieuwste vacatures
KUBUS
inEindhoven
VanWaarde
inRossum
VanWaarde
inRossum
Ennatuurlijk BV
inEindhoven
Nieuwste vacatures
Sungevity Nederland
inAmsterdam
Sungevity Nederland
inAmsterdam
Sungevity Nederland
inAmsterdam
Sungevity Nederland
inAmsterdam
Volgroen

"Het plaatsen van de vacature op Greenjobs ging heel gemakkelijk en we hebben kwalitatief een aantal goede kandidaten ontvangen via deze vacaturesite. Daar zat ook de kandidaat bij waarmee wij uiteindelijk verder gaan. Wij zijn een bedrijf dat werkt aan een slimme en schone energietransitie, dus een volgende vacature zullen wij zeker weer bij Greenjobs uitzetten."

BeNext B.V.

“Als snel groeiend bedrijf zijn wij enorm geholpen door Greenjobs om personeel te werven met dezelfde duurzame droom. Een super mooi initiatief om zo bedrijven te ondersteunen in de zoektocht naar de perfecte kandidaat. Ik hoop nog veel met jullie te mogen samenwerken. Dank jullie wel!”

 

- Simone Huiberts

 

 

 

 

Over onze loopbaancoach Sjoukje

'Door Sjoukje’s mensenkennis en hands-on aanpak heb ik in slechts 6 weken enorm stappen gemaakt in het voorbereiden van mijn carrière switch. Haar praktische tips, snelle reacties op mijn vragen via de mail en aanmoedigingen hebben me geholpen uit mijn comfort-zone te stappen.' 

- Karin, onderzoeker, historicus

Over onze recruiters

The Sustainable Recruiter is een erg prettig bedrijf om mee samen te werken. Annemiek en Peter staan altjid klaar om je te helpen en zijn erg betrokken geweest bij het sollicitatieproces. Voor vragen zijn ze altjid goed te bereiken en het contact is altijd erg aangenaam!

 

Vandebron

Greenjobs is voor ons een goede manier om gelijk onze doelgroep aan te spreken.
Mensen met dezelfde missie en visie komen op dit platform goed bij elkaar!

Liza de Jong - Senior Recruiter

shareNL

Not only does Greenjobs align with our values of re-shaping society collaboratively; they created an easy and useful platform that has brought us a large number of relevant candidates, some of whom eventually joined our team.
Finding a good fit for any organization is a difficult task, but using Greenjobs greatly helped us with this!

Theresa Thomasson - General Manager

Kandidaat

Mooi initiatief, de Greenjobs vacaturesite! Als je een carrière in de duurzame/sustainable sector nastreeft, dan is Greenjobs een stap in de goede richting. De site biedt een brede en gevarieerde verzameling vacatures van relevante bedrijven en organisaties. Daarnaast staan de mensen achter Greenjobs klaar om je verder te helpen. Ja, de telefoon wordt echt opgenomen en ja, je wordt daadwerkelijk vooruit geholpen. Aanrader dus!

Aren van Muijen

 

Loopbaancoaching

“Sjoukje heeft me begeleid bij mijn zoektocht om mijn carrière switch naar de duurzame sector richting te geven. In het fijne contact was zij altijd helder in communicatie, makkelijk benaderbaar en reageerde zij snel. Sjoukje is actie- en resultaatgericht, analytisch en creatief en weet snel tot de kern komen."

- Patrick, programmamaker

Too Good To Go

'Door Greenjobs hebben wij het bereik van onze vacatures verhoogd en nieuwe kandidaten aangetrokken die in ons profiel passen. Vanwege onze missie om voedselverspilling tegen te gaan is dit erg belangrijk. In de eerste week was een van onze vacatures al bijna 700 keer bekeken en was er 4 keer gesolliciteerd. Dit is voor ons erg succesvol geweest dus we werken ook in de toekomst graag samen met Greenjobs!'

Aanbeveling van Greenhome
Greenjobs.nl helpt ons met het bereiken van enthousiaste kandidaten die zich graag willen inzetten voor een nieuwe baan op het gebied van Duurzaamheid, en in ons geval in de energietransitie. We zien een relatief groot percentage van kandidaten die via Greenjobs op onze vacatures zijn gekomen, waardoor wij er ook altijd voor zorgen dat we onze nieuwe vacatures uploaden via Greenjobs.nl.
Searious Business about www.greenjobs.nl

“Greenjobs provides a platform to interact with the relevant professionals looking for a job with purpose. We know potential job candidates will have the right mindset once they come through Greenjobs. Furthermore, the team is always more than happy to think with us and go beyond expectations.”

i-did
"Super fijn dat we gebruik konden maken van de website Greenjobs. Dank daarvoor. Fijn om op deze manier de juiste kandidaten aan te kunnen trekken. Daarnaast erg vriendelijk en snel geholpen door Greenjobs op het moment dat ik vragen had."
B Lab
"Als organisatie die streeft naar een duurzame maatschappij is Greenjobs voor ons vanzelfsprekend doelgericht om de juiste kandidaten voor onze vacatures te vinden. Het gebruik van het platform is zeer gemakkelijk en het team staat altijd paraat voor vragen. Binnen no time na het plaatsen van onze eerste vacature kwamen de reacties al binnen! Simpelweg aan te raden!"
Marine Stewardship Council
‘Erg tevreden over Greenjobs! Fijn contact, het team van GreenJobs denkt goed mee met wat voor jou nodig is als organisatie.’
Fairphone about Greenjobs
Greenjobs is a great platform that connects people and companies who share similar values! At Fairphone, we've been able to attract and hire the right profiles via their job board. But what's even better is the team of very supportive and genuinely caring recruiters behind Greenjobs.

Vind je Greenjobs ook een fijn platform voor duurzame vacatures net als de andere bezoekers? 

Laat hier je review achter en help zo de community uit te breiden!

Over Greenjobs
Het team
Contact opnemen
Krijg tips

Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close