NLEN

Social Enterprise NL

Mission Statement
Aanjagen van de groeiende beweging van sociaal ondernemers.
Why
De huidige maatschappelijk uitdagingen vragen om een andere economische benadering. Een economie die werkt voor mensen: circulair, armoedevrij en inclusief. Dat vraagt innovatieve oplossingen. Hiervoor zijn ondernemers nodig die geld als middel zien en niet als doel. Sociaal ondernemers, die ondernemen om de wereld te verbeteren. Maar ondernemers kunnen het niet alleen. Een brede beweging van afnemers (consumenten, bedrijven en overheden) en kapitaalverschaffers moet de waarde van sociale ondernemingen gaan erkennen zodat zij grote maatschappelijke impact kunnen realiseren.
Core Values
Ons kantoor is gevestigd in een pand met andere (sociaal) ondernemers. Iedereen werkt om onze missie te bereiken, maar tegelijkertijd heerst er een ontspannen en open sfeer. Verder doen we aan 'Walk the talk'. Dit betekent dat we afval scheiden, een biologische lunch hebben van de Marqt en koffie drinken met bonen van Moyee.
Our team
Ons kleine team bestaat uit ambitieuze en gedreven mensen die zich hard maken om de beweging van sociaal ondernemers te laten groeien.
Header
Contactpersoon
Leonie Bank
E-mail
leonie@social-enterprise.nl
Telefoon
T: 020 6264410
M: 06 30139293
Adres
Keizersgracht 264
Website
www.social-enterprise.nl

Deel dit bedrijf

Over Greenjobs
Over ons
Contact opnemen
Krijg tips
Greenjobs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close